מבזקים
קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל
כלא אשל 1

כתב אישום נגד תושבי לוד שניסו לשחד סוהר להכניס סם מסוג קריסטל לכלא  

הסוהר השיב שהוא צריך לחשוב על ההצעה ומיד לאחר מכן פנה לקמ"ן הכלא, שיתף אותו במידע ומכאן ואילך הופעל כסוכן.
כלא אשל 1

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בנתניה כתב אישום נגד אדהם אלצאנע (26) ומוחמד אלפקיר (24) מלוד בגין מתן שוחד, ניסיון להכניס חפץ אסור מסוכן אל תוך בית הסוהר בצוותא ועבירות נוספות, לאחר שניסו להכניס סמים לבית הסוהר באמצעות מתן שוחד לסוהר.

מכתב האישום שהוגש באמצעות עו"ד דנה אלון מפרקליטות מחוז מרכז עולה כי אדהם, שהיה עצור בבית סוהר הדרים קשר קשר עם מוחמד כדי לשחד סוהר. בדצמבר האחרון פנה אדהם לסוהר וביקש ממנו להכניס סמים מסוג קריסטל באחד מהביקורים ובתמורה יקבל הסוהר כל סכום שירצה. הסוהר השיב שהוא צריך לחשוב על ההצעה ומיד לאחר מכן פנה לקמ"ן הכלא, שיתף אותו במידע ומכאן ואילך הופעל כסוכן.

בשני מועדים שונים פנה אדהם לסוהר כדי לדעת אם הוא מקבל את ההצעה, והסוהר בירר את פרטי ההצעה כמו למשל סוגי וכמויות הסמים שהוא רוצה להכניס, ואדהם השיב שמדובר בכ-100 גרם של קריסטל בצורות שונות אותם יקבל מאחיו, ובתמורה לחלקו ישלם לו 10,000 ₪. אדהם הנחה את הסוהר כיצד  לפעול כדי לבצע את העסקה, הסביר לו שהוא צריך לקנות כרטיס סים ואיתו להתקשר לאח שלו המכונה "פומה" וכך עשה הסוהר.

ב-11.1.24 התקשר הסוהר למספר הטלפון של מוחמד שאדהם נתן לו, הזדהה כ"הבחור מהצד של אדהם" והשניים קבעו להיפגש במהלך השבוע, כשאדהם מאיץ בסוהר שיפגשו בהקדם. הוחלט כי יפגשו ב-17.1.24, אך הסוהר התקשר למוחמד כחצי שעה לפני מועד המפגש ומוחמד לא ענה ולא הגיע. אדהם התנצל על התנהגותו של אחיו, ביקש שיתאמו מועד חדש, וכך היה.

השניים קבעו להיפגש ב-22.1.24 בחניון של קניון. מוחמד הגיע לרכבו של הסוהר, מסר לו 10,000 ₪ מזומן ושקית המכילה כ-30 גרם של MDMA ועוד כ-19 גרם של קוקאין מחולקים למנות וממוספרים. מיד לאחר מכן נעצר על ידי המשטרה.

כתב האישום מייחס לאדהם ומוחמד עבירות של קשירת קשר לביצוע פשע, מתן שוחד בצוותא חדא, ניסיון להכניס חפץ אסור מסוכן אל תוך בית הסוהר בצוותא חדא, אספקת סם מסוכן בצוותא חדא. בנוסף, הוגשה בקשת מעצר עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.

התיק נחקר בתחנת שדות.

◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: תמונת ארכיון דוברות שב"ס

דילוג לתוכן