בנאומו שיתף רביבו השגרירים שהגיעו להכיר את הייחודיות של לוד, כעיר של חיבורים ופסיפס מרהיב של תרבויות, על חלומו שעתיד להתגשם בקרוב.
רה"ע שיתף בציפייה שלו שקהילות רבות מיהדות התפוצות יעשו עליה לישראל ויבחרו לגור ברובע הבינלאומי בלוד – שכונת הענק המתוכננת על פי הסטנדרטים המתקדמים בעולם התכנון, הכוללת כ-11,000 יחידות דיור חדשות ותאפשר נגישות מרבית, איכות חיים וקהילה, בסמוך לשדה התעופה הבינלאומי של ישראל.
"בזמן שבמערב לוד הולך ונבנה הרובע הבינלאומי החדש של העיר", אמר ראש העיר בתום הטקס, "כאן, ממוזיאון הפסיפס – העיר כובשת מחדש את מקומה ההיסטורי כעיר של הכנסת אורחים בינלאומית".
◼️ לחדשות לוד והסביבה לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן
■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










