להולכי הרגל ואופניים בלוד: גשר ענק הונף מעל הכניסה לגני יער
בימים אלה נערכות העבודות להנפת גשר ענק בכניסה לשכונת גני יער – מה שהוביל לסגירה זמנית של הציר הראשי והטיה של כלי הרכב ליציאה דרך שכונת גני איילון ורחוב הרב עובדיה יוסף.
הגשר ישמש בקרוב את הולכי רגל ורוכבי האופניים לאורך כביש 40 במסגרת החלפת כל הקו הביוב הראשי של העיר, כאשר במקביל מתבצעות עבודות תשתיות חדשות, וגם טיילת ענקית לאורך כביש 40, ועל הדרך מטופלת הטרסה שלא נגעו בה 35 שנה מיום הקמתה.
"כולנו חלק מהיסטוריה של עיר מתפתחת", אמר ראש העיר עו"ד יאיר רביבו. "כולנו סובלים מעט בפקקים במזרח העיר וכך יהיה בימים הקרובים, אבל בהמשך למשפט הפתיחה, אנו גאים להיות חלק ממשי מהשינויים המבורכים שעוברת ב"ה העיר".
ראש העיר ציין לשבח את עשייתה של העירייה ואמר, כי "היו שנים שלא היו פקקים, מאחר ואפילו טרקטור אחד לרפואה לא הסתובב בעיר. עכשיו אין פינה בלי פיתוח, וזה רק הולך ומתעצם".
◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








