אירוע חריג נרשם בליל שבת בעיר לוד, לאחר דיווח שהתקבל במשטרה על ירי שבוצע משיירת חתונה שנסעה בפראות ברחובות העיר. שוטרי תחנת לוד פעלו במהירות, עצרו את השיירה בתוך דקות ועיכבו לחקירה שישה חשודים – בהם גם החתן והכלה.
במהלך חיפוש שנערך במקום נתפס אקדח החשוד כמוסב, והשוטרים הורו על פירוק אוהל האירוע והפסקת החגיגות. במשטרה ציינו כי מדובר בפעילות אכיפה ממוקדת נגד עבירות נשק ונהיגה מסכנת חיים.
במקביל לפעילות זו, במהלך הלילה הורדו מהכביש 27 כלי רכב נוספים שנמצאו עם ליקויים בטיחותיים חמורים ועבירות סביבתיות, כחלק ממבצע אכיפה רחב שנערך בעיר.
◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









