מבזקים
התפתחות בפרשת כוכב ״האח הגדול״ מחולון: שוחרר למעצר בית בתוך רכב סיור צה״לי בעזה: גשש מילואים מהנגב נעצר בחשד לניסיון הברחת 10 ק״ג סמים כביש 90 נפתח בין צומת הלידו לנווה זוהר; הקטע לצומת הערבה עדיין חסום צה״ל: חוסלו שלושה מפקדי חמאס, בהם שניים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר לאחר ספירת 88.8% מהקלפיות באשקלון: הליכוד מוביל עם 39.4% לאחר ספירת 88.1% מהקלפיות באשדוד: הליכוד מוביל, ישראל ביתנו שנייה אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני המפלגות התחלפו, הרגל אחד נשאר: הסיפור של גני תקווה בקלפי לאחר ספירת 63.6% מהקלפיות בלוד: הליכוד מוביל, הרשימה המשותפת שנייה כפר סבא הצביעה, אבל לא באותה עוצמה: הפער הגדול בין השכונות נחשף לאחר ספירת 99.2% מהקלפיות בירושלים: יהדות התורה מובילה עם 23.3% נתיבות אחרי סגירת הקלפיות: כמעט שליש מהמצביעים הגיעו מאזור אחד בעיר 129,292 מצביעים בנתניה – הליכוד מוביל עם 34.9% שני קצוות באותה ירוחם: 82.3% הצבעה באזור אחד, רק 59.2% באחר נס ציונה הצביעה, אבל לא באותו קצב: פער של 11 נקודות בין אזורי העיר

לימוד בבידוד: מחלקת הילדים והנוער ברחובות ממשיכה לפעול באופן מקוון

 הבוקר (חמישי) מחלקת הילדים והנוער החלה את פעילותה באופן מקוון. התלמידים, המורים והמדריכים נענו לאתגר וביצעו למידה מרחוק, המייצרת קרבה, שחשובה גם בימי הבידוד. נערי היחידה לקידום נוער ומשתתפי תוכנית היל"ה ב-3 מקצועות: לשון, מתמטיקה וגיאוגרפיה החלו ע"פ תוכנית שנקבעה מראש ובהתאמה אישית לכל תלמיד. הלמידה מתבצעת באמצעות מערכת דיגיטלית ייעודית ונוחה למשתמש.

מחלקת הילדים והנוער נערכת לפתוח את בית הספר למנהיגות נוער באופן מקוון כבר בשבוע הבא. כל הפעולות נעשות בתמיכה מלאה של מ"מ ראש העיר מחזיק תיק החינוך זוהר בלום, מחזיק תיק הנוער אסף אל-בר, מנכ"ל החברה העירונית איציק עובדיה ומנהלת אגף חינוך בעיריית רחובות , אפרת צוקרמן.
מ״מ ראש העיר מחזיק תיק החינוך, זהר בלום: ״הקשר עם הנוער חשוב בעת שגרה בכלל ובעת חירום בפרט. אני מודה למחלקת הנוער על שמירת הקשר המאפשר ולו במעט שמירה על השגרה".
חבר המועצה אסף אל-בר, מחזיק תיק נוער וצעירים: ״חוסן חברתי מתחיל בנוער. הנוער צריך להמשיך ללמוד, לקיים פעולות וגם להתנדב. מחלקת הנוער שואפת להיות חוד החנית של חדשנות דיגיטלית בלתי פורמאלית בעת הזו".
לדברי אבי יוספי, מנהל העירונוער: "אין לנו ספק כי חשוב וצריך לשמור עד כמה שאפשר על שגרת חיים גם בחירום. יש לכך ערך הן של שמירה על רצף לימודי והקטנת הפער הלימודי כמה שאפשר והן שמירה על קשרי החברות גם מרחוק. אני מאחל לכולנו בריאות וחזרה לשגרה באופן המהיר ביותר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן