במסגרת ההפלגה הקולינרית בסימן קינוחים של מנו ספנות, מציע השף אורן בקר מתכון למוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים.מצרכים למוס:
750 גר גבינה 1 אחוז שומן
250 גר שמנת 32 אחוז שומן
250 גר שמנת 15 אחוז שומן
2 שקיות סוכרלייט או תחליף סוכר
14 גר אבקת ג'לטין כפול 5 גר מים
3 כפות אינסטנט פודינג וניל או קורנפלור
כפית גרידת לימון
אופן הכנה:
לערבב אבקת ג'לטין עם מים ולהשהות כ 10 דקות להתקשות. לערבב בקערה גבינה 1 אחוז שומן, גרידת לימון, תחליף סוכר ואינסטנט פודינג וניל או קורנפלור. להקציף קלות את 2 סוגי השמנות. להמיס את מסת הג'לטין שיהיה חמים להוסיף לגבינה ולערבב היטב. לקפל פנימה את השמנת ולקפל לקרם חלק. לזלוף את הקרם בעזרת שקי זילוף לכוסות הגשה.
להכנת רוטב פירות אדומים: מבשלים 500 גר מיקס פירות יער, רבע כוס ממיץ לימון טרי וכוס תחליף סוכר. מסמיכים עם 2 כפות קורנפלור מעורבבות עם כוס מים ומבשלים עד לסמיכות קלילה.
-מגישים את המנה בליווי הרוטב מעל ועלי טימין או נענע טרי.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








