מבזקים
חשד להברחת 24 אלף סיגריות אלקטרוניות עם נוזל בירושלים תל אביב: הציצו לחלון המקלחת – ותקפו באכזריות את אב המשפחה שבוע של חסימות ברחובות: עבודות המטרונית והתשתיות נכנסות לשלב מורגש סכסוך שכנים בבאר שבע הוביל לחילוץ עשרות בעלי חיים מבית בעיר שלושה נעצרו שעות אחרי השוד: חנות סלולר באילת הפכה לזירת סכסוך סכסוך בין קטינים בלוד הסתיים בקטיעת רגלו של נער עובר אורח סמוך לבאר טוביה: הולך רגל נהרג מפגיעת משאית בתחנת דלק עוטף עזה מזהיר את הצפון: “להירדם בפעם השנייה זו פריבילגיה שאין לנו” ראשון לציון: רואה חשבון חשוד בדיווח כוזב לרשות המסים יותר מ – 200 אלף ביצים נתפסו בלילה אחד: גל הברחות חריג סוכל במעברי יהודה ושומרון רהט במוקד המאבק על הקרקעות בנגב: שיקלי תוקף את ועידת החירום מאות רוכבים יצאו לדרך באשדוד: המסע שמחבר בין רואים לאנשים עם עיוורון 44 עדיין במעצר: הימים שאחרי ההתפרעות בבית השופט סולברג אחרי 5 שעות בגבול: צוותי מקורות נכנסו לירדן והצילו את אספקת המים לערבה כרטיס האשראי שהוביל לחשוד: פריצת הדרך ברצח בני הזוג מראשון לציון שניות מאסון בבסיס בדרום: פצמ"ר חי שוגר בטעות במהלך אימון צה"ל עימותים ליליים בבנימין: תושב נפצע במהלך פינוי גבעת תל תלפיות מאמן ההתעמלות מקריית אונו נחשף: חשוד בעבירות מין במתעמלות שוב עימותים בבית שמש: שוטרת נפצעה מאבן ברחוב נהר הירדן ראשון לציון באבל: ליה מלכה נהרגה בפיצוץ הרכב באיילון; בן זוגה לשעבר נעצר
פרסומי עיריית לוד

ללמוד מהטובים ביותר : צוות החברה הכלכלית מאילת הגיע לביקור בחברה הכלכלית של העיר לוד

פרסומי עיריית לוד

 

פרסומי עיריית לוד

צוות ה'חברה הכלכלית' של העיר אילת ביקר השבוע בעיר לוד, באירוח ה'חברה הכלכלית' של העיר לוד, בהובלת המנכ"ל עשהאל גדות. עם אירוח חם, לבבי, מלמד ומקצועי – סיירו אנשי הצוות מאילת בפרויקטים ברחבי העיר לוד, שמעו על החזון ועל הדהירה של לוד קדימה, בהובלת ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, עם תנופת הפיתוח, הבנייה, התשתיות, תחבורה ואלפי יחידות דיור שייבנו בקרוב בשכונות החדשות ובמרכז העיר במסגרת התחדשות עירונית, והתרשמו מהמקצוענות והעשייה של כלכלית לוד.

"ללא ספק – זכיתם ביושר בכל הסופרלטיבים שקדמו לביקורנו אצלכם וכיום אנו מבינים את "מצעד" הרשויות לביקורים בעיר לוד", אמר אבי כהן – מנכ"ל חכ"ל אילת. כהן ציין כי "ניתן בנקל להתרשם שבחברה אנשי מקצוע מובילים, המחויבים לחזון פורץ דרך של עיר העוברת מהפך של ממש".

כהן הודה לראשת מנהלת התחדשות עירונית – ניצה כרמלי ולצוותה, אשר מופקדים על מנהלת מקצועית מרשימה בהיקפי המיזמים שלה משלב הייזום ועד לביצוע ולסמנכ"ל הפיתוח העסקי – ניצן אילוז, שהציג בפניהם חזון וסקירה בתחום ייזום וקידום נכסים מניבים וכן ליסמין בן דוד – מנהלת לשכת מנכ"ל חכ"ל לוד, על הארגון וההוצאה לפועל של הסיור. בתום הביקור הוסיף כהן, כי "השכלנו רבות והתרשמנו מחשיבה פורצת דרך בתחומי הפעילות המגוונים של החברה."

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן