גם השנה, כמו בכל שנה, הגיע ראש העיר אליהו זוהר יחד עם מנהלת לשכתו, חן צלח – אבגי, לבקר את תושבי קריית מלאכי המאושפזים במרכזי הרפואה קפלן, הרצפלד, אחוה ומגן הארי, לחלק להם מארזי חג כשרים לפסח, לאחל חג פסח כשר ושמח, ובעיקר לחבק, לחזק ולהיות איתם ברגעים שבהם הם הכי זקוקים לזה.
דווקא בימים של מלחמה, כשהלב של כולנו רגיש יותר, הביקור הזה היה מרגש במיוחד. בין המחלקות, ליד המיטות ובחדרי היולדות, נרשמו רגעים מרגשים. המאושפזים והמאושפזות שמחו מאוד לפגוש את ראש העיר והתרגשו מעצם העובדה שלא שכחו אותם גם כשהם רחוקים מהבית.
גם היולדות שפגשנו במהלך הביקור התרגשו מאוד מהמחווה, מהביקור האישי ומהיחס החם. בתוך הכאב, המתח והגעגוע הביתה.
גם הצוות הרפואי שכבר נהיה חלק מהמשפחה, זכר את המסורת היפה הזו וקיבל את ראש העיר בחיוך גדול ואמר בהתרגשות שהם כבר מצפים לביקור הקבוע.
ראש העיר אליהו זוהר: "זו אחת המסורות הכי מרגשות וחשובות עבורי. בכל חג אנחנו מגיעים לתושבים שלנו שמאושפזים בבתי החולים, כדי שיידעו שקריית מלאכי לא שוכחת אותם לרגע. לראות את ההתרגשות שלהם, לשמוע את הברכות, לפגוש את היולדות ואת בני המשפחות, ולהרגיש שגם הצוותים הרפואיים כבר מכירים ומחכים למסורת הזאת, זה רגע שנכנס ישר ללב. דווקא עכשיו, בתקופה של מלחמה וחוסר ודאות, חשוב לנו עוד יותר להיות שם, לחבק, לשמח ולאחל מכל הלב חג פסח כשר ושמח, החלמה מהירה ובריאות שלמה. בעזרת ה', שכולם יחזרו הביתה במהרה."
◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







