מבזקים
קריית אונו על המפה הצבאית: רס״ן י׳ נבחר למצטיין ראש אגף התקשוב וההגנה בסייבר באר יעקב גאה: רס״ל ש׳ נבחרה למצטיינת אגף התקשוב וההגנה בסייבר בעיריית אשדוד מזהירים: "לא נאפשר מדורות גבוהות, תהיה אכיפה ללא פשרות" מערכת החינוך חוזרת בהדרגה: זהו מתווה הלימודים שפורסם לאחר חופשת הפסח מזל טוב: רחובות חוגגת לראש העיר לשעבר רחמים מלול יום הולדת 80! ירושלים: חסימות בכניסה לעיר – המשטרה מפנה מפגינים בכוח ובמכת"ז בית שמש על הגל: 4 תארי אליפות ישראל לשחייני הפועל יבנה על המפה העולמית: תלמידי “יצחק נבון” כובשים את הבמה עם מיזם הסברה פורץ דרך צומת מסובים: רוכב קורקינט כבן 35 נהרג מפגיעת רכב חילופי פיקוד בתחנת גלילות – מפקד חדש נכנס לתפקיד ירי לעבר מספרה בנתניה – הרקע פלילי בת ים מתכוננת לחירום: לוחמי האש תרגלו תרחישי אש בפרויקט הענק החדש בעיר שיבושים בכניסה לירושלים: מפגינים חוסמים את הציר המרכזי עולים חדשים ברחובות? יש לכם מקום חדש להתחבר מגרש אחד, שני דורות: המהלך המרגש בקריית מלאכי ביתר עילית: שריפה בבניין מגורים – 7 נפגעים, בהם חמישה ילדים פונו לבית החולים נוסעים ברחובות? חסימה זמנית בסעדיה גאון שורשים בתלת ממד: ההישג של קמפוס רבין בבאר שבע יפו: שני אחים נעצרו אחרי דקירה קשה במשפחה חילוץ מהאוויר בוואדי קלט, סוף טוב בנחל דרגה

לקראת חג הפסח: יחידת החילוץ העירונית של רחובות השתתפה במבצע איסוף חבילות מזון

"כחלק מפעילותם ההתנדבותית היומיומית, חשו חברי יחידת החילוץ צורך להרחיב את מעגל ההתנדבות ולשתף את בני משפחותיהם במשימה החשובה של סיוע למשפחות הזקוקות לתמיכה בתקופת החג"

מתנדבות ומתנדבי יחידת החילוץ העירונית של רחובות, יחד עם בנות ובני משפחותיהם, התגייסו בתחילת השבוע, לטובת מיזם מיוחד של איסוף חבילות מזון לקראת חג הפסח. מדובר במיזם ההתנדבותי "כולנו משפחה אחת" של המכינה הקדם צבאית "שובו אחים", אשר נערך בשעות הערב במגרש בית הספר אמית עמיחי, בשיתוף עמותת "למען אחי" ורשת יוחננוף, ובמסגרתו נארזו מאות חבילות מזון עבור משפחות נזקקות.

"אני גאה במתנדבי יחידת החילוץ שלנו, אשר מגלים מסירות יוצאת דופן לא רק במצבי חירום אלא גם בעתות שגרה," אמר ראש העיר, מתן דיל. "יוזמה זו לקראת חג הפסח מדגימה את הערבות ההדדית שמאפיינת את קהילת רחובות, ואת הנכונות של תושבינו להושיט יד לעזרה בכל עת. אני מודה לכל המתנדבות והמתנדבים, לבני משפחותיהם ולרשת יוחננוף על שיתוף הפעולה המבורך שמאפשר לנו לוודא שכל משפחה ברחובות תוכל לחגוג את החג בכבוד. עיריית רחובות ממשיכה לקדם יוזמות התנדבותיות ופעילויות קהילתיות, מתוך מחויבות עמוקה לרווחת כל תושבי העיר".

"כחלק מפעילותם ההתנדבותית היומיומית, חשו חברי יחידת החילוץ צורך להרחיב את מעגל ההתנדבות ולשתף את בני משפחותיהם במשימה החשובה של סיוע למשפחות הזקוקות לתמיכה בתקופת החג", הוסיף מנהל אגף הבטחון והחירום בעיריית רחובות, אופיר מזרחי. "פעילות זו משקפת את מחויבותם העמוקה של חברי היחידה לקהילה, והוכיחה שנכונותם לעזור אינה מוגבלת למצבי חירום בלבד, אלא מתבטאת גם בשגרת היומיום".

בימים אלו, מגייסת יחידת החילוץ ברחובות מחלצים, מפעילי רחפנים, מהנדסים, הנדסאים ואדריכלים – בתחום הבנייה. העירייה קוראת לתושבות ותושבי העיר להצטרף ליחידה, אשר צפויה להעניק סיוע ראשוני ולפעול לחילוץ לכודים מאתרי הרס בעקבות רעידת אדמה / ירי טילים ולהציל חיים בזמן אמת.

להרשמה:

ניתן גם ליצור קשר עם לידור יעקב שמבה ממח' החירום, בטל' מספר 08-939-2346 או בדוא"ל [email protected]

הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית רחובות

דילוג לתוכן