מבזקים
דיווח ראשוני: גופה במצב ריקבון אותרה בדירה באשקלון אילת מחזקת את שיתוף הפעולה: משטרה ועמותת “ידידים” מתאחדים למען הציבור בן 25 נלכד תחת חול באתר עבודה בגן יבנה – מצבו קשה גבעתיים: "שבוע הקהילה" יעמוד בסימן יצירה, מפגשים ו"גרפיטי של שלום" בינלאומי מסעדה במרכז תל אביב נסגרה ל-30 יום – שני שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום יהודה ושומרון: נהגים נתפסו במהירויות של עד 190 קמ״ש, רכבים הושבתו ורישיונות נשללו הסיפור המרגש של גילה זרביב מירושלים שמצילה חיים בלידות חירום ירושלים: פעוט בן שנתיים ניצל מניתוח חירום לאחר שאגוז בשוקולד נתקע בוושט רמלה חוגגת 78 למדינה: פארק עופר יהפוך לבמת ענק של עצמאות ירושלים: המנקה חשודה בשיתוף פעולה עם פורץ – התפתחות דרמטית בפרשת ההתפרצות שסוכלה פשיטת ענק על סחר בסמים בפתח תקווה – כ-55 ק"ג קנאביס ואלפי שקלים נתפסו בדירה בעיר אשדוד זורעת עתיד: יריד החקר בחווה החקלאית הפך את האדמה למעבדה של חדשנות מדעית בהשקעה של מיליון שקל: רשת GoMobile משיקה סניף חדש בפתח תקווה קריית גת מדמיינת עתיד: מעבדת הדמיון החדשנית שנפתחה בבית הספר "רשב"י" גני תקווה: סדנאות אילוף כלבים למשפחות מילואימניקים והורים יחידניים יוצאות לדרך לראשונה בקריית אונו: התקיים יום ההעצמה "יש לי אותך" עבור תלמידות שכבה ט' אילת על הגל: שני שחיינים צעירים כבשו את אליפות ישראל בין המדורות: כך גבעת שמואל שמרה על בני הנוער גבעתיים מצדיעה לחינוך: 34 מצטיינים קיבלו הוקרה בטקס מרגש לפתיחת שבוע החינוך בעיר פתח תקווה: מרוץ הלילה 2026 יהפוך לזירת מאבק באלימות לזכרו של ימנו זלקה ז"ל

לתמונות האלה חיכינו: רומי, אמילי ודורון בחיבוק עם האמהות

התמונות הכי מרגשות  – שלוש הפדויות רומי גונן, דורון שטיינברכר ואמילי דמארי, נפגשו עם אמהותיהן >>

התמונות הכי מרגשות  – שלוש הפדויות רומי גונן, דורון שטיינברכר ואמילי דמארי, נפגשו עם אמהותיהן.

מועצה אזורית שער הנגב והקהילה כפר עזה כולה מתרגשים עם חזרתן של דורון שטיינברכר ואמילי דמארי מכפר עזה הביתה אחרי 471 ימים בשבי החמאס. בשעה זו הן מתאחדות עם משפחתן. אנו מכבדים את הפרטיות של אמילי, דורון ומשפחותיהן ונבקש מחברי הקהילה שלא לפנות למשפחות בעת הזו, אלא לתת להן את הזמן והמרחב הדרוש.

האגף לשירותים חברתיים, מרכז החוסן שער הנגב וקהילת שער הנגב כולה, נלווה ונעטוף אותם ברגישות רבה במסע ההחלמה, בזמן ובעת הנכונים להן. הקהילה כולה עומדת לצד חברי וחברות קהילתנו שעדיין לא שבו הביתה, ועם משפחותיהם. צוותי הרווחה והחוסן מלווים את המשפחות ואת קהילות כפר עזה ונחל עוז בימים מטלטלים אלה. לא נעצור עד שכולם יחזרו הביתה!
אנו דורשים מממשלת ישראל את החזרתם הביתה של כל החטופים והחטופות כמה שיותר מהר!

ממשפחתה של דורון שטיינברכר נמסר:

״אחרי 471 ימים קשים מנשוא דודו האהובה שלנו חזרה לזרועותינו. אנחנו רוצים להודות מכל הלב לכל מי שתמך וליווה אותנו לאורך הדרך. תודה מיוחדת לעם ישראל על החיבוק החם, התמיכה הבלתי פוסקת והכוח שנתתם לנו ברגעים הקשים ביותר. תודה גם לנשיא טראמפ על מעורבותו ותמיכתו, שהיו משמעותיים מאוד עבורנו.

דודו הגיבורה שלנו, ששרדה 471 ימים במרתפי החמאס, מתחילה היום את מסע השיקום שלה.
אנחנו נמשיך לעמוד לצדן של כל המשפחות ולעשות כל שביכולתנו עד שכל האהובים שלהם ישובו הביתה״.

קהילת ניר עוז מברכת על שחרורן של אמילי תהילה דמארי, רומי גונן ודורון שטיינברכר לאחר 471 ימים בשבי ומתרגשת עבור המשפחות ועבור קהילות כפר עזה וכפר ורדים.

התמונות של אמילי, רומי ודורון, עומדות על רגליהן ומחייכות, מזכירות לכולנו שיש עוד את מי להציל – ושהזמן קריטי. אנחנו קוראים לממשלת ישראל לממש את העסקה שהחלה היום עד סופה ולהבטיח את חזרתם של כל החטופים הביתה.

מאז העסקה הקודמת, כל שקיבלנו בניר עוז היו בשורות מרות, שהעמיקו את הפצע הפתוח של קהילתנו. אנו זקוקים ומייחלים לבשורות טובות וסגירת מעגל לכל המשפחות והקהילות שחיות עם כאב מתמשך כבר 15 חודשים. המאבק שלנו יימשך בעוצמה עד לחזרתם של כל 29 החטופים שלנו.

שלוש השבות הגיעו לנקודת הקליטה הראשונית במרחב עוטף עזה, והן נפגשות עתה עם אמהותיהן. גורמי אגף כוח האדם וגורמי רפואה של צה"ל מלווים את השבות אשר יעברו הערכה רפואית ראשונית. נציגי צה״ל מלווים את בני המשפחות בבית החולים ומעבירים להם עדכונים שוטפים.

תיעוד מרגע חציית השבות ארצה, לשטח מדינת ישראל:

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: לע"מ | דובר צה"ל

דילוג לתוכן