מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

מאבק בפרוטקשן: חשוד בסחיטת בעלי עסק במרינה אשקלון נעצר "על חם"

פעילות סמויה של המשטרה הובילה למעצר חשוד שדרש דמי חסות חודשיים ואף איים בסגירת עסק, ומפקד המרחב קורא לבעלי עסקים נוספים לשתף פעולה.

המשטרה רושמת הצלחה במאבקה בעבירות הפרוטקשן: שוטרי מרחב לכיש של המחוז הדרומי עצרו השבוע חשוד בן 40 באשקלון, דקות ספורות לאחר שקיבל לידיו דמי חסות מבעלי עסק במרינה אשקלון. על פי החשד, האיש דרש מבעלי העסק 5,000 שקלים מדי חודש, ואף איים שייאלץ אותם לסגור את העסק אם לא ישלמו.

המעצר הגיע לשיאו של שבוע שבו התנהלה חקירה סמויה בתחנת אשקלון, שבמהלכה נחשפה פרשיית סחיטה באיומים חמורה. החקירה העלתה כי החשוד איים על בני הזוג, בעלי העסק, במשך מספר חודשים, ואף הציב בפניהם אולטימטום לסגור את העסק עד חודש ספטמבר. רמת האיום הגבוהה הובילה להחלטה על פעולה מיידית.

השבוע עברה החקירה לשלב הגלוי, ובפעילות משולבת של תחנת אשקלון, ימ"ר לכיש ויחידת המודיעין במחוז הדרומי, נעצר החשוד "על חם". בחיפוש שבוצע ברכבו, אותרה המעטפה ובה סכום המזומן ששולם לו על ידי בעלי העסק.

החשוד הובא בפני בית משפט השלום באשקלון, שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד ליום ראשון, 20.7.25.

נצ"מ רועי ולדמן, מפקד מרחב לכיש, הדגיש: "המאבק בתופעות של סחיטה ודמי חסות הוא יעד מרכזי לפעילות מבצעית של כלל יחידות מרחב לכיש, בהתאם למדיניות חסרת הפשרות שהציב מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל. לא נאפשר לאיש לזרוע פחד בבעלי עסקים ולהכתיב את חייהם. נמשיך לפעול בכל האמצעים כדי לאתר את העבריינים ולהביאם לדין".

סנ"צ יורי מזובובסקי, מפקד תחנת אשקלון, הוסיף: "מדובר באירוע חמור תוך איומים על קורבנות עבירה – וכשבעלי עסקים חוששים לשתף פעולה, ידי המשטרה כבולות. המקרה הזה מוכיח עד כמה קריטי שיתוף הפעולה של הקורבנות, שמאפשר לנו לפעול במהירות ולעצור את העבריינים".

משטרת ישראל קוראת לבעלי עסקים נוספים שנפלו קורבן לסחיטה – להגיע, לדווח ולשתף פעולה עם חוקרי המשטרה.


◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן