מבזקים
אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר? הנתון החריג של יבנה: 100% מהבנייה החדשה – בהתחדשות עירונית קריית מלאכי בונה – אבל ההתחדשות העירונית עדיין לא הגיעה לשלב הביצוע 795 דירות חדשות באופקים – אבל אף אחת מהן לא בהתחדשות עירונית פתח תקווה שנייה בישראל: 956 דירות בהתחדשות עירונית בחצי שנה נתניה בחמישייה הארצית: כמעט מחצית מהבנייה החדשה מגיעה מהתחדשות עירונית כמעט 7 מכל 10 דירות חדשות בבת ים מגיעות מהתחדשות עירונית נס ציונה בצמרת הארצית: יותר מ-80% מהבנייה החדשה בהתחדשות עירונית 208 דירות חדשות באילת – אפס התחדשות עירונית פיצוצים נשמעו בשדרות ובעוטף: אוגדת עזה מבהירה – מדובר בפעילות כוחותינו ברצועה נעצר חשוד בהצתת מתקן השפכים שהושבת בנגב: בן 52 מאום בטין נחקר מחר בעוטף: 2,500 איש צפויים בעצרת הזיכרון לציון שלוש שנים ל־7 באוקטובר גאווה לבת ים: הנרי חן הוכתר לאלוף אירופה בוויקבורד אמו של רס״ן עידו שני ז״ל מרמת גן דורשת ועדת חקירה ממלכתית חולץ מחוסר הכרה לאחר תאונה עצמית בלוד – מצבו קשה חשד להצתה השבית את מכון הטיהור: 30 אלף מ״ק שפכים זורמים מדי יום לכיוון באר שבע אשדוד: בן 66 התמוטט בביתו – לאחר החייאה ליבו שב לפעום חשד לדקירה באשדוד: גבר נפצע באורח בינוני ברחוב כיכר סיגל אופקים זוכרת: ימים של טקסים, סיפורי גבורה, יצירה ומוזיקה לציון שלוש שנים ל-7 באוקטובר M16 עם משתיק קול ויותר מ – 21 ק״ג סמים: הפשיטות ברמלה ובלוד

מבאר שבע לאשקלון: סחר בסמים דרך טלגרם נחשף – בן 21 נאשם בשתי עסקאות מתועדות

בבית משפט השלום באשקלון הוגש השבוע כתב אישום נגד דסאלי דסה, צעיר כבן 21 מבאר שבע, המואשם בשתי עסקאות סחר בסמים מסוכנים שבוצעו, על פי החשד, באמצעות אפליקציית טלגרם ובשיתוף אדם נוסף.

בבית משפט השלום באשקלון הוגש השבוע כתב אישום נגד דסאלי דסה, צעיר כבן 21 מבאר שבע, המואשם בשתי עסקאות סחר בסמים מסוכנים שבוצעו, על פי החשד, באמצעות אפליקציית טלגרם ובשיתוף אדם נוסף.

על פי כתב האישום, דסה פעל במסגרת שתי קבוצות טלגרם – “מנהל הזמנות” ו-“Narcos Secret” – אשר שימשו, לכאורה, כפלטפורמה להזמנת סמים. במסגרת פעילות סמויה של המשטרה הופעלו שני סוכנים, שיצרו קשר עם גורמים בקבוצות ותיאמו רכישות סמים.

לפי האישום הראשון, ב-18 במרץ 2026 תואמה עסקה לרכישת 2 גרם סם תמורת 550 שקלים באזור קיבוץ זיקים. לאחר הליך “אימות” שכלל שליחת פרטים וסרטונים, נקבע מפגש סמוך לבריכה בקיבוץ. על פי הנטען, הנאשם ואדם נוסף הגיעו למקום ברכב, ובמהלך המפגש: “מסר הסוכן סכום של 550 שקלים, ובתמורה נמסרו לו שתי שקיות שהכילו סם מסוג METHYLMETHCATHINONE במשקל של כ-2 גרם”.

באישום השני נטען כי כשבוע לאחר מכן, ב-25 במרץ 2026, תואמה עסקה נוספת – הפעם באשקלון – לרכישת 2 גרם סם תמורת 500 שקלים. גם במקרה זה, על פי כתב האישום, הגיע הנאשם יחד עם אותו אדם, ובמהלך העסקה: “מסר הנאשם לסוכן שתי שקיות סם מסוג METHYLMETHCATHINONE במשקל של כ-2 גרם, בתמורה לסך של 500 שקלים”.

לפי הנטען, בשני המקרים פעלו השניים בצוותא, תוך שימוש ברכב לצורך ביצוע העסקאות.

כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של סחר והספקת סמים מסוכנים בצוותא חדא, וכן הסתייעות ברכב לביצוע עבירה. בנוסף, הודיעה התביעה כי תשקול לבקש עונש של מאסר בפועל, ואף עתרה לחילוט הרכב ששימש, לפי החשד, לביצוע העבירות, וכן סכום של כ-2,430 שקלים שנתפס.

ההליך המשפטי בעניינו של דסה נמשך.


◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן