ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו פגשו כעת את נעמה יששכר ואמה יפה יששכר בשדה התעופה במוסקבה. רה"מ נתניהו לנעמה: "מתרגשים לראות אותך. עכשיו חוזרים הביתה".

הבוקר (ה') נפגש ראש הממשלה בנימין נתניהו עם נשיא רוסיה – ובתוך שעות יעלה למטוסו את נעמה יששכר ששוחררה הלילה מהכלא ובהמשך נפגשה עם אמה יפה בשדה התעופה במוסקבה. בפתח הפגישה בקרמלין אישר הנשיא הרוסי ולדימיר פוטין כי החליט להעניק חנינה לצעירה הישראלית שנתפסה עם סמים בתיקה. הוא הזכיר את "התפקיד החשוב של אמה של הישראלית ואת תפקיד הפטריארך".
כאמור, לאחר הפגישה צפוי נתניהו לחזור ארצה עם נעמה יששכר. לפי הסיכום שהושג, נעמה הובאה לנמל התעופה שממנו תמריא ארצה במטוסו של ראש הממשלה. לקראת ההמראה נפגשה בשדה התעופה עם אמה, יפה יששכר.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












