שוטרי מחוז ירושלים ולוחמי משמר הגבול פעלו בשעות האחרונות בשתי זירות מחאה מרכזיות בבירה, בעקבות הפרות סדר וניסיונות לחסימת צירי תנועה.
במוקד הראשון, בכיכר פריז, הדפו כוחות הביטחון מפגינים שניסו לחסום את הכביש והחזירו אותם למתחם המחאה המוסדר. במהלך הפעילות, איתרו השוטרים שני מפגינים שהחזיקו בציוד הקרנה. על פי תלונות שהתקבלו במשטרה, השניים השתמשו בציוד כדי להקרין ויזואליה על קירות מבנים ובכך פגעו בתושבי האזור. לאחר שהשניים סירבו לעיכוב, הם נעצרו והועברו לחקירה בתחנת מוריה, וציוד ההקרנה הוחרם.
במקביל, פעלו הכוחות במתחם בית ראש העיר מול הפרת סדר שהוגדרה על ידי המשטרה כבלתי חוקית. קצין משטרה כרז למשתתפים לעזוב את המקום, ולאחר מכן הדפו השוטרים את מפרי הסדר והשיבו את השקט למקום.
ממשטרת ישראל נמסר: "המשטרה תמשיך לאפשר את חופש הביטוי והמחאה כחוק, אך לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי ופגיעה בשגרת החיים של תושבי העיר".
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








