צעד משמעותי לקידום הפן העסקי בעולם הקוסמטיקה: לראשונה בישראל, נערכה סדנת שיווק ופרסום ייעודית לקוסמטיקאיות, הממוקדת בהענקת כלים עסקיים מתקדמים לניהול וצמיחה במרחב הדיגיטלי והמסחרי.
היוזמה, מבית חברת "אלפא טק" הממוקמת במגדלי היהלום בנתניה, נועדה לגשר על הפער שבין המקצועיות הקלינית לבין הצורך במיתוג ושיווק אפקטיבי בעידן המודרני. בסדנה השתתפו 20 קוסמטיקאיות נבחרות, שעברו הכשרה אינטנסיבית בנושאי פרסום, גיוס לקוחות ובניית מותג אישי.
ניר דוד ניקפרד, מנכ"ל ובעלי "אלפא טק", שיתף בתחושותיו לאחר סיום המפגש: "וואי… איך בכלל מתארים את מה שהיה שם. מהרגע הראשון היה ברור שזו לא עוד הדרכה. זה היה אירוע עוצמתי ומרגש, מלא ב'אסימונים שנפלו' למשתתפות".
לדבריו, ההדרכה סיפקה ערך מוסף אמיתי לנשות המקצוע, שהגיעו עם שאלות מורכבות ויצאו עם תוכנית פעולה לשדרוג העסק שלהן. "תודה לכל מי שהגיעה, הקשיבה, שאלה ולקחה איתה ערך אמיתי," הוסיף ניקפרד.
ההצלחה של הסדנה הראשונה מסמנת את תחילתה של מגמה חדשה בענף, המדגישה כי לצד המקצועיות בטיפול, הקוסמטיקאית המודרנית זקוקה גם למעטפת שיווקית חזקה כדי להצליח בשוק התחרותי של היום.
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן









