מבזקים
תושב אשדוד איים על קצינה בכירה במרחב לכיש: "אם צריך לפגוע בשוטרים נפגע" תאונה עצמית במודיעין: נהגת רכב נפצעה בינוני לאחר שהתנגשה בעמוד אסון החניון ברמת החייל: המהנדס חנוך צחר בן ה-91 לא יישלח למאסר בפועל חוויה ברזילאית על המנגל הפרטי שלכם: "קאזה דו ברזיל" פותחת את הקצבייה ליום העצמאות פרשת ה"קצינים והקריפטו": כתב אישום חמור נגד שבעה קצינים בצה"ל ובמשטרה פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל

מהפכת הספורט בלוד עולה שלב: ירון זרד מונה לסגן מנהל אגף הספורט

לאחר שהוביל את מחלקת הספורט להישגים חסרי תקדים וייסד את "חודש הספורט" העירוני, זרד קודם לתפקיד סגן מנהל האגף; המינוי מגיע כהוקרה על הפיכת לוד לעיר ספורטיבית מובילה.

אגף הספורט בעיריית לוד ממשיך את תנופת ההתחדשות ומציין אבן דרך משמעותית עם מינויו של ירון זרד לסגן מנהל האגף. זרד, שמונה בשנת 2022 למנהל מחלקת הספורט, הוביל מאז כניסתו לתפקיד מהפכה של ממש בעיר. המינוי החדש מהווה הוקרה על עשייה מקצועית, ערכית ומעמיקה שהפכה את לוד למוקד ספורטיבי משמעותי, תוך שימת דגש על שוויון הזדמנויות וחיזוק דמות המאמן כמחנך.

ירון זרד הגיע ללוד עם רקורד מרשים הכולל תואר שני בחינוך גופני, תואר ראשון בהצטיינות בבריאות הציבור וניסיון של 15 שנים בניהול מחלקת הספורט במזכרת בתיה, שם זכה בפרסי הצטיינות ארציים. עם כניסתו לתפקיד בלוד, הציג חזון שהפך את הספורט למנוע ערכי המקיף את כלל האוכלוסיות בעיר – מילדים ונוער ועד למבוגרים. פעילות האגף תחתיו התמקדה בשלושה נדבכים מרכזיים: ספורט הישגי וחיזוק אגודות, ספורט עממי וקהילתי, וספורט במערכת החינוך בשיתוף בתי הספר.

אחד המהלכים הבולטים של זרד הוא ייסוד "חודש הספורט" – יוזמה שהפכה למותג עירוני ולמסורת שנתית. חודש הספורט 2025 היה מהמרשימים שנראו בעיר, וכלל אליפויות בענפי הטאקוונדו, ג'ודו, טניס שולחן ו-MMA, לצד טורנירי כדורגל וכדורסל ואירועים קהילתיים כגון "גימנסטרדת לוד" וטורניר פטאנק בין-דורי. לצד ההישגים המקצועיים, קודמו אירועים ערכיים כמו מרוץ "לוד רצה לזכר הנופלים" והדלקת המשואה של שלמה אברמוביץ' ביום העצמאות, שחיזקו את החיבור בין הספורט לקהילה.

ההצלחה הגדולה והתפתחות האגף נרשמו הודות לשיתוף פעולה הדוק בין ראש האגף מאיר אליהו, המשנה לראש העיר ומחזיק תיק הספורט אריה לוי, לבין ירון זרד. מינויו של זרד לסגן מנהל האגף נחשב לצעד טבעי המבטא אמון עמוק ביכולותיו המקצועיות. בברכת הספורט המסורתית "מהר יותר, חזק יותר, גבוה יותר", יוצא לדרך המינוי החדש שאמור להמשיך ולעצב את עתיד הספורט בלוד גם ברמה האסטרטגית.


האם תרצי שאוסיף לכתבה פרטים על מועדי הרישום לחוגי הספורט החדשים שנפתחו תחת ניהולו של זרד?

 

◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן