ממועצה אזורית הערבה התיכונה נמסר כי חדרי האירוח והחאנים באזור, בתפוסה כמעט מלאה, וכי משפחות רבות מנצלות את מזג האוויר האביבי, בטיולים רכובים ורגליים, במסלולים שונים בלב המדבר, ביום ותצפיות על כוכבים ובעלי חיים ליליים, בשעות הליל. הנופשים גם נהנים משפע אטרקציות, מסעדות, בתי הקפה, פודטראקים, קטיף עצמי של ירקות הערבה ועוד.
מאיר צור ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה: "אנו שמחים לארח שוב בחול המועד פסח בערבה, את אלפי המטיילים והנופשים, הזמן הנוח ביותר לטיולים ברחבי נופי בראשית, בהם טיילו גם אבותינו שיצאו ממצרים. בתקווה ותפילה לחזרת כל החטופים מהשבי בעזה, להיות בני חורין בארצנו".
הצטרפו לחדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









