מבזקים
דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע סיגריה ליד בלון חמצן באשקלון הסתיימה בכוויות: בת 70 פונתה במצב בינוני טרגדיה בחוף הילטון בתל אביב: בן 70 נמשה מהים ללא רוח חיים פריצה לעמותה במרכז ירושלים: ציוד טקטי נגנב – חשוד כבן 28 נעצר הושלם הטיפול בזירת נפילת הרסיס בגבעת שמואל, השגרה חזרה קריסת מבנה בלב תל אביב: אישה חולצה מההריסות אימה ברחובות רמת גן ובני ברק: 10 חברי כנופיות נעצרו לאחר גל אלימות ודקירות 1000 מחבלים ו – 3500 מטרות: חודש הלחימה של צה"ל בלבנון האבק נשאר: זיהום האוויר הגבוה יימשך עד יום ראשון
  • אשדוד

מותג הטיפוח ליראק פריז משיק בישראל: סדרת מוצרי טיפוח ייחודית

מותג טיפוח הפרימיום הבינלאומי LIERAC PARIS (ליראק פריז) משיק בישראל את סדרת דיופטי החדשה (DIOPTI) לטיפול ממוקד באזור העיניים,  פרי פיתוח מדעי של מעבדות ליראק פריז בשיתוף אוניברסיטת העיניים ע"ש רוטשילד בפריז. 
  • אשדוד

מותג טיפוח הפרימיום הבינלאומי LIERAC PARIS (ליראק פריז) משיק בישראל את סדרת דיופטי החדשה (DIOPTI) לטיפול ממוקד באזור העיניים,  פרי פיתוח מדעי של מעבדות ליראק פריז בשיתוף אוניברסיטת העיניים ע"ש רוטשילד בפריז. 

 

הסדרה כוללת שלושה מוצרים : קרם להבהרת כהויות, ג'ל לתיקון שקיות ונפיחויות, קרם טיפולי לקמטים וקמטוטים. 

מאפייני סדרת דיופטי :

  • נבדקה אופטומולוגית: כל מוצרי הסדרה עברו בדיקות קפדניות לאישור התאמתם לעיניים רגישות. ללא בושם.
  • מרכיבים טבעיים וטבעוניים: כל המוצרים מכילים מעל 95% מרכיבים ממקור טבעי, להעניק לך טיפול טבעי ובטוח.
  • תוצאות מיידיות ומתמשכות: כל מוצרי הסדרה נועדו להעניק תוצאות נראות לעין באופן מיידי ומתמשך.
  • אריזה ידידותית לסביבה – שפופרות הטיפוח של דיופטי עשויות מ-25% פלסטיק ממוחזר וניתנות למחזור ב-100%. המארזים בעלי אישור FSC Forest Stewardship CounciL וניתנים למחזור ב-100%.

קרם להבהרת כהויות עם גוון : מסתיר – מתקן – מאיר

אשדוד

קרם עיניים טיפולי המיועד לתקן את כל סוגי העיגולים השחורים, להעניק תוצאות נראות לעין מיידיות ומתמשכות. הקרם מכיל 95% מרכיבים ממקור טבעי, הקרם עם גוון אוניברסלי משתלב באופן מושלם עם גוון העור .

רכיבים פעילים: ויטמין C מיוצב (פטנט), ויטמין C 100% ממקור טבעי מונע נזק תאי הנגרם מרדיקלים חופשיים (שמש, מסכים, מתח, זיהום וכו') ומאט את מנגנון המלנוגנזה להגבלת פיגמנטציה של העור, 

תמצית עצבונית – מעודדת מיקרו-סירקולציה כדי להפחית את המראה ולהגביל את היווצרותם של עיגולים שחורים.

ג'ל לתיקון שקיות ונפיחות בעיניים: מוריד נפיחות – מקנה אחידות לעור – מרענן

ג'ל טיפולי לעיניים שמטרתו לתקן את כל סוגי הנפיחויות באזור העיניים, להעניק מראה אחיד ומרענן לתוצאות מיידיות ומתמשכות. הג'ל מכיל 96% מרכיבים ממקור טבעי, מכיל תמצית אכינצאה הידועה בתכונותיה האנטי דלקתיות ותמצית קפה ירוק שמפחיתה נפיחות.

רכיבים פעילים:  

תמצית הג'ינג'ר 100% ממקור טבעי (פטנט)  מגבירה את זרימת הדם כדי להילחם במצב הבצקתי של רקמות העור, המייחדות נפיחות, פולימרים טנסוריים  100% ממקור טבעי, יוצרים סרט עמיד, גמיש ונייד על פני העור ושומרים על לחות לאפקט מיידי ונוח. 

קרם טיפולי לקמטים וקמטוטים: ממלא קמטים – מחליק

קרם טיפולי ייעודי לעיניים המתקן את כל סוגי הקמטים והקמטוטים באזור העיניים, להעניק תוצאות נראות לעין מיידיות ומתמשכות. הקרם מכיל 98% מרכיבים ממקור טבעי, מכיל פפטידים פעילים וחומצה היאלורונית הממלאים את הקמטים ומחליקים את העור.

רכיבים פעילים: חומצה היאלורונית במשקל מולקולרי גבוה, החומצה ההיאלורונית HMW יוצרת שכבת לחות לא אטומה על פני העור לאפקט נפח ומילוי מיידי. הקספפטיד דמוי בוטוקס (פטנט)מעכב את המוליך העצבי המעורב בהתכווצות השרירים באזור מתאר העין, הפועל ברציפות עם למעלה מ-10,000 תנועות ביום ואחראי להיווצרות קמטים.

מחיר מומלץ של כל מוצר בסדרה: 169 ש"ח.

להשיג באתר ליראק ישראל אצל הקוסמטיקאיות והרופאים מורשי ליראק: www.lierac.co.il 

צילום: אסף לוי

דילוג לתוכן