מבזקים
ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה
KODAK Digital Still Camera

מזכרת בתיה: גבי גאון הכריז רשמית על מועמדותו לראשות המועצה

KODAK Digital Still Camera

 

KODAK Digital Still Camera

בכנס שערך בביתו, בהשתתפות כ-150 תושבים, הכריז חבר המועצה ויו"ר האופוזיציה, על כוונותיו. גאון: "הסחף בשטח הוא נהדר ועם עבודה קשה ונכונה באוקטובר 2018 – ננצח"

"על מנת שמזכרת בתיה תהיה מנצחת בכל התחומים, אנחנו לא יכולים להמשיך לקטר בשיחת סלון או בפייסבוק, אנחנו צריכים לשנות – ועל מנת לשנות צריך לנצח – ואנחנו ננצח", על הדברים הללו חתום גבי גאון, חבר מועצת מזכרת בתיה ויו"ר האופוזיציה שערך כנס רשמי ובו הצהיר על כוונתו להתמודד בבחירות הקרובות על ראשות המועצה, שיתקיימו בעוד כארבעה חודשים. את הכנס ערך גאון בביתו והגיעו אליו 150 פעילים ותושבים.

גאון, קצין צנחנים וסגן אלוף במילואים, לשעבר מפקד גדוד וסגן מפקד בה"ד 1, מנהל ביקורת במשרד מבקר המדינה וכיום עצמאי בתחומי הדרכה, ייעוץ ופיתוח מנהיגות הינו מתנדב פעיל בעמותת "בגלל הרוח" וחבר עמותת "מכון ז'בוטינסקי". בדברים שנשא סיפר כי בהתייעצות עם רעייתו מרי, הם החליטו לפתוח את ביתם לתושבי מזכרת בתיה ודווקא בו לקיים את הכנס הראשון, מתוך אג'נדה ברורה לפיה הקשר האישי והמגע עם התושב הם חלק מהמנהיגות האחרת שעליה הוא מדבר. בין היתר אמר גאון: "פעם בחמש שנים ניתנת ההזדמנות והכוח לתושבים לקבוע לאן רוצים להצעיד את המושבה הנפלאה שלנו. פעם בחמש שנים יש לתושבים את הכוח לחשב מסלול מחדש ולהוביל לעתיד נכון וטוב יותר. לאחר שנים של עשיה פיקודית, ניהולית ומוניציפאלית במגוון תפקידים ציבורים, אני נותן את כל הידע, הכלים והניסיון עבור עתידה של מזכרת בתיה. אני בא להוביל מועצה המשרתת את התושבים ולא ההיפך". סיסמת קמפיין הבחירות של גאון הינה "מזכרת מנצחת בראשות גבי גאון" ואת החזון הוא מסביר בכך שהוא מתכוון "להוביל מושבה מנצחת בכל התחומים – בחינוך, בכלכלה, בקהילה, בשירות לתושב, בניקיון ועוד".

במפגש הציג גאון את החזון ואת שלושת העקרונות שלו לתוכנית העבודה שהכין עבור עתידה של מזכרת בתיה והן חינוך, כלכלה וקהילה – "ומעל כל אלה ניהול עדכני ורלוונטי", הדגיש. עוד אמר כי יקפיד על נושא השקיפות, הניקיון הציבורי וניהול שיח ראוי ופתוח "נוכח ההשתקה והנקמנית כלפי התושבים". בתום הכנס ביקשו עשרות מהתושבים שפקדו את המקום לאחר חוגי בית בהשתתפותו. גאון השיב כי ייענה לכולם והוסיף כי "הסחף בשטח הוא נהדר – ועם עבודה קשה ונכונה באוקטובר 2018 – אנחנו ננצח. המועצה בראשותי תפעל לאור החזון שגיבשנו. כשיש ניהול נכון עם תכנון כלכלי נכון וסדר עדיפות שרואה את התושב תוך שיתוף הציבור בקבלת החלטות אפשר לקצור הישגים בכל תחום. בחינוך, בפיתוח השכונות, בתחבורה ועוד".

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן