בימים מורכבים אלה, שבהם העדה הדרוזית עוברת תקופה מטלטלת, הונפו היום (שני) דגל ישראל ודגל העדה הדרוזית על גשרי העיר נתניה. זאת, כסמל של חיבוק, הזדהות ואחדות עם בני ובנות העדה.
ראש העיר נתניה, מרים פיירברג-איכר, מסרה: "העדה הדרוזית היא חלק בלתי נפרד מהמרקם האנושי של מדינת ישראל, ושותפה לדרך, לגורל ולערכים. הנפת הדגלים היום היא אות סולידריות וכבוד לבני העדה. אנו עומדים כתף אל כתף עם בני העדה – לוחמים, שותפים וחברים – באמונה משותפת בצדקת הדרך, בכבוד האדם ובאחדות העם."
■ הצטרפו לחדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








