מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

מחזיק תיק התחדשות עירונית, גיא צור: "שכונת קריית משה עוד תהיה מודל של הצלחה"

ברשומה שהעלה חבר מועצת העיר גיא צור, הוא חשף כי בקיים פגישת עבודה עם מנהל אגף רישוי שגיא תמרי ומנהל אגף השכונות רמי מדהלה בה סוכם על התנעת קו החשיבה לגבי התחדשות העירונית בשכונות ואל מול האתגרים לתושבי העיר. "בימים הקרובים נבנה מדיניות מונגשת לדיירים המעוניינים בהתחדשות עירונית והגדרת 'עשרת הדברות' לדיירים' הכוללת בין היתר נקודות ציון לתחילת ההליך בהתחדשות העירונית, והנחיות נוספות שיקלו על קידום התהליך", ציין צור.

*גיא צור, השבוע, בצילומי "זירת הנדלן" של כלכליסט

עוד ציין צור כי השתתף בפאנל בנושא התחדשות עירונית של עיתון "כלכליסט". לדבריו, "הבשורה שרחובות מביאה בתחום ההתחדשות העירונית בניצוחו של ראש העיר, רחמים מלול היא ההבנה כי תחום ההתחדשות העירונית טומן בחובו שיקול חברתי וערכי לצד יתרונות מובנים לקידום איכות החיים בעיר". לאחר הצילומים התפנה לפגישה עם שר הכלכלה אלי כהן בנושא קידום הכנס הכלכלי השנתי.

צור הוסיף כי "בימים אלו קיבלו הזוכים בקול קורא לזיפות הגגות בקריית משה הודעה בדבר זכייתם וכולי תקווה שכבר בקרוב יחלו עבודות האיטום בגגות. הנהגת העירייה בראשותו של ראש העיר, הצוות המקצועי ואני רואים בשכונת קריית משה כהזדמנות שבהשקעה נכונה של משאבים וחשיבה – עוד תהיה מודל של הצלחה".

גיא צור עם ראש העיר, רחמים מלול (ארכיון)
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן