מבזקים
דימונה הופכת לבמת ענק בסוכות: ארבעה ימים של הופעות, מדבר ואטרקציות אזהרת משרד הבריאות: פלפל שחור טחון של "תבליני גל" נאסף מהמדפים – הציבור מתבקש שלא לצרוך אישה בת 67 נפצעה באירוע אלימות ברחוב לופית באילת רחוב חדש במורדות ארנונה בירושלים נקרא על שמו של פרופ' יעקב נאמן משטרת ירושלים איתרה נהגת שתיעדה את עצמה עם פעוטה על רגליה: "תנהגי, תנהגי" איים בקרש על מתדלק ברהט, לקח 700 שקל ונמלט: כתב אישום נגד תושב העיר "כמה שרצת מהר, לא השארת אף אחד מאחור": גן יבנה תרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ירושלים: 31 אישומים בפרשת ה־9.3 מיליון שקל מהביטוח הלאומי התחילה כקבוצת תיאטרון אחת: התוכנית מראשון לציון שהפכה למודל עירוני וזכתה באות שר החינוך יש לכם גג? הוא יכול לייצר לכם כסף – ויש סיבה לבדוק את זה לפני סוף 2026 100 יחידות אירוח בדרך לרמת הנגב: המגרש שווק בכ – 15 מיליון שקל הכיר בן 13 דרך Bump: הצהרת תובע נגד בן 20 מחולון בחשד לעבירת מין לקראת יום כיפור בלוד: העירייה הגיעה לבתי בעלי סוסים ומזהירה מאכיפה מוגברת "קליטה רציפה היא תשתית חיונית": למה ראש העיר אשקלון פנה למנכ"ל פלאפון? בלעה משחק והתקשתה לנשום: הפעולה המהירה שהצילה פעוטה בבני ברק 20 אלף מקומות ויותר ממיליארד שקל: הארנה L2 בלוד יצאה למכרז "אתה מת היום": הוויכוח בחוף פולג בנתניה שהסתיים בדקירת קטין נטע ברזילי מגיעה לאופקים: כל הפרטים על פסטיבל בירת הגיבורים אשקלון מרחיבה את התוכנית שנועדה לחזק את השפה של ילדי הגנים העיר העתיקה בבאר שבע הופכת למסיבה: שני לילות של מוזיקה, אוכל ואלכוהול – בחינם

מי השליך מטען צינור מאולתר ברכבת הקלה בירושלים?

הותר לפרסום: היחידה המרכזית של מחוז ירושלים חשפה ועצרה חוליית מפגעים תושבי מזרח ירושלים, שהכינו והשליכו מטעני צינור מאולתרים ואבנים לעבר הרכבת הקלה וכוחות הביטחון בצפון ירושלים.

הותר לפרסום: היחידה המרכזית של מחוז ירושלים חשפה ועצרה חוליית מפגעים תושבי מזרח ירושלים, שהכינו והשליכו מטעני צינור מאולתרים ואבנים לעבר הרכבת הקלה וכוחות הביטחון בצפון ירושלים.

בתקופה האחרונה התנהלה חקירה ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים, בחשד להשלכה והנחת מטען צינור מאולתר, ויידוי אבנים לעבר הרכבת הקלה ולעבר ניידת משטרתית בצפון ירושלים. בהתאם להתפתחות החקירה, במהלך השבועות האחרונים, עצרו בלשי ימ"ר ירושלים יחד עם לוחמי מג"ב ירושלים, 4 חשודים (15-16, תושבי מזרח ירושלים).

מהחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים עלה כי ארבעת החשודים, שחלקם חברו יחדיו, התאמנו והרכיבו מטען חבלה (מטען צינור מאולתר) ותיעדו את המעשה.

בחודשים האחרונים, אחד החשודים השליך מטען צינור לכיוון הרכבת הקלה בירושלים וחלק מהחשודים הנוספים יידו אבנים לעבר הרכבת ונמלטו מהמקום. שוטרים שהוזעקו למקום בעקבות דיווח על ידוי אבנים וירי זיקוקין, החלו בחקירה ואיסוף ראיות, ובהמשך נחשף והתברר שמדובר היה למעשה במטען צינור מאולתר שהתפוצץ לאחר שהושלך לעבר הרכבת ולכן נפתחה חקירה בימ״ר ירושלים.

חוקרי ימ״ר ירושלים חשפו מקרה נוסף, שבו אחד מהחשודים הניח מטען צינור מאולתר מתחת לקרון בעת שהרכבת הגיעה לרציף, אולם המטען לא התפוצץ והחשוד נמלט מהמקום. בשני המקרים לא היו נפגעים מקרב נוסעי הרכבת ועוברי אורח, ונגרם נזק קל לרכבת הקלה.

עוד עלה בחקירה כי חלק מהחשודים היו מעורבים בחודשים האחרונים גם במספר מקרים של יידוי אבנים לעבר כוחות הבטחון.

החשודים נחקרו במשטרה ומעצרם הוארך בבימ"ש מעת לעת. עם סיום החקירה בימ"ר ירושלים, התגבשה תשתית ראייתית נגד ארבעת המפגעים והוגשה נגדם הצהרת תובע. מעצרם הוארך מעת לעת בבימ"ש השלום בירושלים, וצפוי נגדם מחר כתב אישום שיוגש ע״י הפרקליטות.

משטרת ישראל תמשיך להיאבק בטרור ולפעול כל העת בנחישות ובהתקפיות נגד מפגעים, בגירים או קטינים, שינסו לפגוע בשלומם ובטחונם של אזרחי ישראל.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן