מבזקים
מהממ״ד למדים: שלושה צעירים מהעוטף מספרים למה בחרו להתגייס אחרי 7 באוקטובר איזנקוט ברייכמן: ״נתניהו קיבל התרעות לפני 7 באוקטובר – זה מחדל עמוק מאוד״ גלנט בהרצליה: ״עסקת החטופים הודלפה על ידי מי שהיה בעל עניין שהמו״מ יישבר״ אחרי אירוע האלימות ביוספטל: קטין נעצר בבת ים, צעיר נפצע דר רחוב בן 64 אותר ללא רוח חיים על כיסא גלגלים בחניון בפתח תקווה מיליון שקל לבריאות ברחובות – לאן הולך רוב הכסף? 738 ימים בשבי והחיים שאחרי – עמרי ולישי מירן פתחו בבית הנשיא בירושלים את שבוע ״סלון עוטף״ שני יציעים, עיר אחת: אורי דנינו והירש גולדברג פולין הונצחו יחד באצטדיון טדי עסקים בעוטף ובנגב המערבי יקבלו העדפה של 15% במכרזי קק״ל למשך שלוש שנים בהנחיית גיל חובב: רמלה מחפשת את מיזמי התיירות הבאים שלה מה ילמדו השנה בבן-גוריון? המסלולים החדשים שנכנסים לתמונה בן 40 נפצע קשה לאחר שנפל מגובה באתר בנייה בבני ברק בן 40 נפצע בתאונה בין שני אופנועים בתל אביב הקשר שהחל בטלגרם: תושב מזרח ירושלים מואשם במגע עם סוכן חוץ בן 17 נפצע בתאונת קורקינט חשמלי בפתח תקווה ברמלה שמעו מקרוב את סיפורי 7 באוקטובר: בת זוגו של הלוחם והפצוע עלו לבמה בדרך למגרש: בני נוער מנתיבות פתחו את התכנית להכשרת עוזרי מאמן בסיור בטרנר שני קטינים נעצרו באשדוד בחשד שהשליכו בקבוקי תבערה לעבר ניידות אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים

מיותר | "אם הייתי יכול, הייתי מעיף את כולם במריצה": גילויי שנאה נגד להט"בים בקרית גת

את חודש הגאווה מציינים מידי שנה בכל העולם בחודש יוני. החודש הכי ססגוני וצבעוני בשנה הפך למוכר וידוע תודות לחגיגות, אירועים, מסיבות ופעילויות הנערכות במהלכו, כשבשיאו מתקיים מצעד הגאווה במדינות רבות בעולם. אך מסתבר שדעות חשוכות ב-2021 עדיין קיימות לאחר שמספר מתושבי קרית גת הגיבו בצורה בוטה והתנגדו לאפשרות לקיים מצעד גאווה בעיר. מתן דוידוב, מהקהילה הגאה משתף: "אנחנו הרבה יותר גברים מהגברים של היום, אנחנו מכבדים ומדברים יפה ומקבלים כל אדם באשר הוא".
לרגל חודש הגאווה שמתקיים החודש, באחד הפורומים בקרית גת הועלתה השאלה: "מדוע אין מצעד הגאווה בעיר?". התגובות לא איחרו לבוא ומספר מתושבי העיר הביעו את דעתם על המצעד: "חבל על הדור שגברים נהיו נשים וכך ההפך", רשם אחד הגולשים, "לא צריך את הזנות הזו אצלנו. לכו לאיפה שהם צועדים אם אתם כל כך רוצים לראות את זה", הוסיף גולש אחר. חשוב לציין כי נרשמו תגובות מזעזעות יותר, אך חסכנו זאת בפניכם.
במקביל לכך, היו תושבים שתקפו את גילויי השנאה והביעו סולידריות: " זאת דווקא הוכחה שאנשים כן צריכים פה מצעד. לא, אני לא חושב שצריך את כל הפרובוקציה של הלבוש החושפני והפרופגנדה. אבל לא יזיק לעיר הזו לראות במשך איזה כמה עשורים גברים הולכים שלובי ידיים ברחוב פעם בשנה באופן פומבי. בתור סטרייט ואיש מדע אני לא מאמין שיש במגדר ובנטייה המינית איזושהי בחירה, רק מודעות עצמית, וגם אם לא זו זכותו של כל אחד לחיות את חייו הפרטיים כמו שהוא רוצה מבלי שחייו יפגעו מכך".
מתן דוידוב מהקהילה הלהט"בית ומתגורר בקרית גת, הזדעזע מהתגובות הקשות. לחדשות 08 סיפר: "הפוסט הוא כאב, לראות שיש פה אנשים בשנת 2021 בעיר שלי קריית גת שהם חשוכים ולא תגיד שהם רושמים בצורה נורמלית, שהם לא מתחברים/אוהבים, אם זה אין לי בעיה בכלל , לא חייב שכולם יאהבו את כולם , אבל לפחות בוא נכבד איד את השני, לקרוא לנו זונות, או להגיד שאנחנו תאווה לעיר או מסכנים, או לא גבריים? אנחנו הרבה יותר גברים מהגברים של היום, אנחנו מכבדים ומדברים יפה ומקבלים כל אדם באשר הוא. יש ״גברים״ שרוצחים נשים, אונסים , מרביצים, עושים דברים נוראים ולהם אתם מסוגלים לקרוא גברים? נוראי בעייני. אני רוצה להגיד שפוסט היו המון תגובות חשוכות כי אין מה לעשות, רוב הציבור בקריית גתי הוא דתי ולא מקבל. אבל אני חייב להעיד על העיר שלי שיש פה אנשים מקסימים ומקבלים, יש פה המון תמיכה ואהבה ואני הראשון להגן על התושבים של העיר! כי לא כולם כאלה! יש כאן עסקים מדהימים, אנשים שבעד הקהילה וכן רוצים שינוי. קריית גת זאת עיר מקסימה ואני הראשון להגיד למרות האנשים החשוכים ולנפץ את הסטיגמה שקיימת על העיר, לא כולם חשוכים פה!!!".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן