מבזקים
טראמפ בהצהרה דרמטית ל-CBS: "המלחמה כמעט גמורה – הקדמנו את לוחות הזמנים" 19 פצועים הגיעו למרכז הרפואי שמיר אסף הרופא בעקבות המטח האחרון רחובות: כ-130 מקלטים משותפים הופכים למוקדי חוסן קהילתיים מינויים במרכז הרפואי איכילוב: ענבל ירקוני מונתה לסמנכ"לית האחיוּת אשדוד: נחנך מרכז החוסן העירוני "אור איתן" – מוקד תמיכה מקצועי למשפחות רוכב אופנוע כבן 40 נפצע בתאונה בירושלים בית שמש: העירייה מתכוננת להמשך הלחימה – תרגיל חירום נערך ומיגוניות חדשות הוצבו בעיר מבצע "שאגת הארי": ממלא מקום נציב שירות המדינה ביקר במטה מד״א והודה לצוותים על פעילותם עיריית אשקלון לא רואה היתכנות לחזרה ללימודים פרונטליים לפחות עד יום ראשון לידה תחת אזעקות במרכז הרפואי וולפסון במהלך מבצע "שאגת הארי" יבנה מחבקת את משפחות המילואים: מבצע “עוגה לשבת” יוצא לדרך בת ים: בן 53 נעצר לאחר שפרץ לדירה בזמן אזעקה כשהדיירים ירדו למקלט גם ברחובות לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה “אובדן מיותר”: קריאה דחופה לענף הבנייה אחרי מות שני עובדים בנגב תל אביב יפו נחלצת לעזרת העסקים: עגלות קפה במקום חנויות שנפגעו בהרצליה לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה גל תקיפות נוסף באיראן: צה״ל פגע במפקדת הכטב״מים של המשטר הגנה נוספת לבית שמש: מיגוניות חדשות בבית העלמין ובשכונה טרגדיה בתל אביב: פעוט כבן חצי שנה לא התעורר משנתו – מותו נקבע בית שמש: שני פצועים מרסיסים בעקבות נפילה

מיטל קופרברג הודיעה על סיום עבודתה ב-ה.ל.ר

בתום 17 שנים, סמנכ"ל פרויקטים בהל"ר, הודיעה בימים אלה למנכ"ל החברה ניסים סלמן, על סיום עבודתה בהל"ר. במסגרת תפקידה הובילה קופרברג את תחום הבנייה בחברה וניהלה פרויקטים רבים של בנייה ציבורית עבור עיריית רחובות

מיטל קופרברג, בוגרת תואר שני במינהל עסקים, הייתה הראשונה לאייש את משרת סמנכ"ל הפרויקטים בחברה. חלק משמעותי מתפקידה היה ניהול פרויקטי בניה ציבורית בעיר רחובות עבור עיריית רחובות. היא החלה את עבודתה בחברה לפיתוח רחובות לפני 17 שנים, ובמסגרת זו כיהנה במגוון תפקידים בחברה. בשנת 2015 מונתה לתפקיד סמנכ"לית פרויקטים בחברה. במסגרת תפקידה, הובילה מיטל עשרות פרויקטים עירוניים ברחובות בתחום הבניה, פיתוח שטחי ציבור פתוחים ותשתיות. בעבר ניהלה את מינהלת פארק תמר בעיר.

קופברברג הייתה שותפה להקמת פרויקטים רבים עבור תושבי רחובות, קטנים כגדולים: הקמת עשרות גני ילדים, למעלה מ20 בתי ספר בעיר, מועדוני נוער, מתנ"סים, אולמות ספורט, מבנים ציבוריים כגון מרכז פסג"ה, פארקים וגנים, פרויקטי פיתוח ותשתיות ועוד. בין הפרויקטים הבולטים שניהלה עבור עיריית רחובות: הקמת היכל התרבות העירוני, הקמת האיצטדיון העירוני, חידוש מרכז ויסגל ובניית השוק העירוני החדש.

רחמים מלול, ראש העיר: "מיטל הובילה את תחום הפרויקטים בהל"ר במשך מספר שנים, לתפארת העיר רחובות ובהצלחה גדולה. הפרויקטים שאותם הובילה מתנוססים בעיר ומשרתים היטב תושבות ותושבים רבים, קטנים כגדולים. אנו מודים לה על עבודתה המסורה והענפה ומאחלים לה הצלחה גדולה בהמשך הדרך".

ניסים סלמן, מנכ"ל הלר: "למיטל יש חלק משמעותי בעשייה של הלר, כזרוע הביצועית של עיריית רחובות בתחום הבנייה הציבורית. לאורך השנים היא ליוותה וניהלה עשרות פרויקטים מוצלחים בעבודה מורכבת, רבת משתתפים ופרטים, והותירה חותם אדיר על העיר. גם בימים אלה היא מובילה פרויקטים משמעותיים וניסיונה ויכולותיה יחסרו לנו מאוד, יחד עם מסירותה לחברה ולעובדיה. אני מאחל למיטל הצלחה גדולה בדרכה החדשה".

מיטל קופרברג, סמנכ"ל הלר: "שמחתי להיות שותפה לשנים רבות של עשיה משמעותית במסגרת תפקידי, לטובת תושבי העיר רחובות, עיר מגורי. הייתה לי הזכות הגדולה ללמוד ולהתפתח בהלר, להיות בחזית העשייה ולהכיר אנשים טובים שהפכו לחברים טובים. אני מסיימת את תפקידי בתחושת סיפוק וגאווה. במבט לאחור על 17 השנים שחלפו, העיר רחובות שינתה את פניה לטובה באופן משמעותי, ואני גאה שלקחתי בכך חלק ושהייתי חלק מעשיה זו. ברצוני להביע את הערכתי המיוחדת למינהל הנדסה ולעומדת בראשו, מהנדסת העיר דלית הראל, למנהלי האגפים ולצוות העובדים על שיתוף הפעולה שהוביל להצלחת פרויקטים גדולים ומורכבים. תודה גדולה לראש העיר, רחמים מלול, לניסים סלמן מנכ"ל הלר על האמון לאורך השנים, וכמובן לחברי מועצת העיר וחברי הדירקטוריון. תודה רבה לחברי הצוות המצומצם והאיכותי שלי בהלר שראוי למחמאות ולהערכה על תפקודו".

צילום: אלירן אביטל

דילוג לתוכן