על רקע המצב המלחמתי והביטחוני שבו נמצא עם ישראל, מצב שבו מתקיימת לחימה במחבלי החמאס לצד ניסיונות להשיב את כלל החטופים שנחטפו במסגרת זוועות ה-7.10, במתנ"ס גן יבנה, מבית החברה למתנ"סים, החליטו להציג מיצג חדש על מנת לשמור את המודעות למצב החטופים בעזה ולצורך בהחזרתם.
המיצג כולל את תמונותיהם של כלל החטופים, והוא בנוי בצורת מבוך המסמל את המצב הסבוך והמפותל שבו נמצאים החטופים, ואת הקושי להחזירם הבית. בנוסף נתלו מטריות צהובות על תקרת המתנ"ס עם תמונות החטופים שמהוות סמל נוסף לזיכרון החטופים ולמאמצים להשיבם הביתה.

ראש המועצה, דרור אהרון: "עם ישראל נמצא בתקופה קשה ומאתגרת, מלאת כאב וגעגוע. כולנו מייחלים לשובם בשלום של כל החטופים והחטופות מרצועת עזה אל חיק משפחותיהם במהרה בימינו. המיצג במתנ"ס גן יבנה הינו ביטוי נוסף לחשיבותה של מטרה זו".
◼️ לקבוצת חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










