מבזקים
גבר נמצא ללא רוח חיים בדירה באשדוד, ימים לאחר מותו מופע ב – 20 שקל והרצאות בחינם: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בגבעתיים בנובמבר? בעקבות אירוע הירי בנתניה: בית המשפט הוציא צו איסור פרסום חשש לחייה: בת 14 מראשון לציון נעדרת מאז יום חמישי – המשטרה מבקשת את עזרת הציבור מחקר באוניברסיטת בן גוריון חושף: מתי הבינה המלאכותית ממליצה על בדיקות רפואיות מיותרות? אבל כבד במשטרת אילת: רס"ב איוון שניידר הלך לעולמו לאחר מחלה קשה הקצב החדש של נתניה: אגודת הידידים של טרמולו יוצאת לדרך אחרי תאונת דרכים וסיום עבודה: בן מלול מבאר שבע בחר להגשים חלום בגיל 30 חשש לשיטפונות משמעותיים בערבה: אזהרה למטיילים לקראת שלישי ורביעי אב לשישה מנתניה פגש את האיש שהציל את חייו – ואז התגלה הקשר לגבעת שמואל שינוי במועדי החסימות ברחובות: שני רחובות ייסגרו לתנועה השבוע חשד לעוקץ בוטוקס במאות אלפי שקלים: בני זוג מאשדוד נעצרו אלפי אוהדים בדרך לפתח תקווה: המשטרה מזהירה מעומסי תנועה הערב 6 אקדחים, 4 רובי M-16 ותחמושת צה"לית גנובה: תפיסות נשק ברחבי הנגב פיצוץ מבוקר ברחובות בשעה הקרובה: קולות נפץ צפויים להישמע במזרח העיר רוכבים על קורקינט או אופניים חשמליים? עיריית דימונה ביוזמה חשובה מעל 140 ק"ג חומר החשוד כסם נחשפו בדירת מגורים בראשון לציון כוכב "האח הגדול" נעצר בחולון בחשד לתקיפה: המתלוננת הציגה מסמכים על שבר ביד אימה במסיבת יום הולדת באופקים: בן 17 השליך רימון הלם לעבר 20 חוגגים בעקבות האירוע החריג בגבעת שמואל: ראש העיר כינס דיון דחוף והורה לתגבר את האבטחה

מנהל מערך החדשנות בנמל אשדוד, השתתף בכנס הגרעינים השנתי של חברת 'קוראל ים

אנחנו רוצים לעודד את התל"ג של מדינת ישראל. כדי להבין את האסטרטגיה של השקעה בסטארטאפים, צריך להבין את השוק ומה קרה כאן.

"אנחנו חלק משרשרת ערך עולמית. הטכנולוגיות נותנות לנו אפשרות לדבר בשפה משותפת עם העולם;" רועי אברהמי, מנהל מערך החדשנות בנמל אשדוד, השתתף בכנס הגרעינים השנתי של חברת 'קוראל ים

רועי אברהמי, מנהל מערך החדשנות של נמל אשדוד השתתף בכנס הגרעינים של חברת 'קוראל ים', הכנס השנתי שמארח בכירים מענף הנמלים, היבוא ושרשרת האספקה.

רועי אברהמי, אמר למראיין דני קושמרו בכנס: למעלה מ-100 סטארטאפים סיימו אצלנו בנמל, השקענו גם באקוויטי של למעלה מ-16 סטארטאפים. אנחנו רוצים לעודד את התל"ג של מדינת ישראל. כדי להבין את האסטרטגיה של השקעה בסטארטאפים, צריך להבין את השוק ומה קרה כאן. 85 אחוז מהסחר העולמי עובר דרך הים ו-99 אחוז מהסחורות שמגיעות למדינת ישראל מגיעות דרך הים, אנחנו כלכלת אי. נמל אשדוד מתמודד בשנים האחרונות עם תחרות מתעצמת מול הנמלים הפרטיים. ונמל אשדוד כנמל ממשלתי יחיד מול שאר הנמלים, חיפש לעצמו בידול. הטכנולוגיות שאנחנו משקיעים בהם בנמל אשדוד, יכולים לסייע גם לישראל וגם לנמלים בעולם. יש לנו ידע, יש לנו שטח ויש לנו את הסטארטאפים, כסטארטאפ ניישן. אנחנו חלק משרשרת ערך עולמית. הטכנולוגיה נותנת לנו אפשרות לדבר בשפה משותפת עם העולם."

"הקמנו בנמל האב טכנולוגי ימי עולמי, שמהווה ONE STOP SHOP לטכנולוגיות ולסטארטאפים. אנחנו גם שדה ניסוי וגם הלקוח שקונה את המוצר וגם מוצאים הזדמנויות עסקיות ולקוחות נוספים שיכולים להשקיע במוצר."

הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רונן נג'אתי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן