המשטרה פיזרה מסיבת טבע באגם ירוחם בהשתתפות אלפי מבלים בשל אירוע אלימות ופתחה בחקירה
היום לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות אירוע אלימות שבו נפצע אחד מהמשתתפים מדקירה (באורח בינוני) במהלך מסיבת טבע שהתקיימה בפארק ירוחם ואושרה כחוק.
עם קבלת הדיווח, שוטרי תחנת דימונה של מרחב רותם הגיעו במהירות למקום, פעלו להשתלטות על הזירה, העניקו סיוע ראשוני עד להגעת גורמי רפואה, והחלו בפעולות לאיתור המעורבים באירוע.
בשל חומרת האירוע ומתוך אחריות לשלום ציבור המבלים, הוחלט על פיזור האירוע באופן מבוקר ובתיאום עם המארגנים, זאת כדי למנוע מקרי אלימות נוספים ולאפשר טיפול מקצועי וממצה בזירה.
המשטרה רואה בחומרה כל גילוי אלימות, ובפרט שימוש בנשק קר, ותפעל בנחישות למיצוי הדין עם המעורבים.
מפקד מרחב רותם, נצ"מ ששי שלמה: "מדובר באירוע חמור של אלימות חריגה בתוך מתחם בילוי חוקי. השוטרים פעלו במהירות ובמקצועיות כדי להשתלט על האירוע ולמנוע פגיעה נוספת. לא נאפשר לאלימות לפגוע בביטחון הציבור נפעל בנחישות לאיתור החשודים ומיצוי הדין עמם."
◼️ חדשות ירוחם והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







