מבזקים
מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל כתב אישום חמור בירושלים: עובד מלון ניצל קטינה שפונתה בעקבות מלחמה – וביצע בה עבירות מין מרדף באשקלון: כך סוכלה גניבת רכב בצומת סילבר – חשוד אחד נעצר, השני נמלט לראשונה: טיפולי NLP יוצעו במרפאת 'מכבי טבעי' בבאר שבע לראשונה בישראל: נשיא המדינה אירח את נשיא סומלילנד בבית הנשיא מבצע רחב ברהט: 12 שוהים בלתי חוקיים נעצרו בסוף השבוע תערוכת אמנות רחוב של תלמידי תיכון בקריית אונו מציפה את הסוגיות שמעסיקות את בני הנוער כתב אישום חמור: ירי לעבר רכב בלב תל אביב – הנאשמים מאור יהודה נתפסו במלון יוקרתי אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס תלמידות החינוך המיוחד הציגו מיזם פורץ דרך בבית הנשיא: "מקרר חכם" למאבק בבזבוז מזון ומשבר האקלים אופקים: בת 38 נפצעה בינוני לאחר שנפלה לבריכה ריקה

מעצר גנבי כלי רכב של נרצחים וחטופים מהעוטף

במסגרת הפעילות נתפסו 3 משאיות גרר ו-2 רכבי לנד קרוזר ששימשו את המעורבים בגניבת הרכבים שהיו בחזקתם של משפחות שפונו מיישובי העוטף וחלקם נרצחו ונחטפו על ידי ארגון הטרור חמאס.

שוטרי המחוז הדרומי פשטו הבוקר על בתיהם של 7 חשודים המעורבים בגניבות של עשרות כלי רכב מיישובי עוטף עזה במהלך מלחמת "חרבות ברזל" בגזרה הדרומית. במסגרת הפעילות נתפסו 3 משאיות גרר ו-2 רכבי לנד קרוזר ששימשו את המעורבים בגניבת הרכבים שהיו בחזקתם של משפחות שפונו מיישובי העוטף וחלקם נרצחו ונחטפו על ידי ארגון הטרור חמאס.

לצד פעילות הביטחון השוטפת המוגברת, ומתן מענה לכל אירוע 100 בתחומי המחוז, הורה מפקד מחוז הדרום, ניצב אמיר כהן, לטפל באופן חסר פשרות ולהשתמש בכל האמצעים הנדרשים נגד תופעות פשיעה ועבירות רכוש שמבצעים עבריינים המנסים לנצל את המצב הביטחוני בגזרת עוטף עזה ולבצע עבירות פליליות, ובפרט נגד עבריינים הבוזזים את רכושם של תושבי היישובים שפונו מבתיהם עם פרוץ המלחמה נגד ארגון הטרור חמאס.

במסגרת הפעילות נפתחה חקירה ביחידה המרכזית של מרחב הנגב עם קבלת דיווח בחודש שעבר על גניבות של מספר כלי רכב מיישובי עוטף עזה בזמן בו מתנהלת לחימה בגזרה הדרומית, אשר היה בשימוש משפחות שחלקם פונו מבתיהם לאחר שניצלו מהטבח, וחלקם נרצחו ונחטפו על ידי ארגון הטרור חמאס.

עם קבלת הדיווח הוקם צוות חקירה מיוחד בימ"ר נגב שפעל באופן גלוי וסמוי, תוך שימוש בכלל האמצעים הנדרשים, על מנת להתחקות אחר מבצעי העבירה ולאסוף ראיות מפלילות נגדם.
על פי החשד החשודים המעורבים ניצלו את המצב הביטחוני הקיים בגזרה הדרומית בזמן פרוץ הלחימה, ולאחר שיישובי העוטף פונו מתושביו נכנסו למקום באמתלה כי הם אמונים על פינוי רכבים שניזוקו ושם העמיסו על גבי משאיות גרר עשרות רכבים וגנבו אותם מהמקום.

תיעוד הפעילות והמעצרים מהבוקר

היום לפנות בוקר פשטו כוחות משטרה של בילוש ימ"ר נגב ולוחמי זרוע דרום של החטיבה לבט"פ במג"ב, על בתיהם של 7 חשודים המתגוררים באזור מרכז הארץ וביצעו את מעצרם.
במסגרת הפעילות נתפסו שלוש משאיות גרר ו 2 רכבי לנד קרוזר, שעל פי החשד שימשו את המעורבים בביצוע העבירות.

החשודים, תושבי מרכז הארץ, נעצרו לחקירה ביחידה המרכזית של מרחב הנגב. על בסיס חומר הראיות שייאסף נגדם הם יובאו היום לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע בבקשה להאריך את מעצרם.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן