מבזקים
בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי מיבנה הקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך

מפלגת העבודה: עמיר פרץ הוא היו"ר החדש של מפלגת העבודה. יקי ניסנבאום: "הבן גוריון החדש של המפלגה"

עמיר פרץ הוא היו"ר החדש של מפלגת העבודה, זאת לאחר שהתקבלו תוצאות האמת בפריימריז של מפלגת העבודה. פרץ עם 47% ואחריו סתיו שפיר עם 26.9% שהפתיעה ואיציק שמולי במקום השלישי עם 26.3% מקולות המצביעים. אחוז ההצבעה הסופי עמד על 46%, כ-30 אלף חברי מפלגת העבודה השתתפו בבחירות.

כ-30,000 מתפקדים יצאו ביום חם עם המון שיבושי תנועה להצביע ולבחור את היו״ר החדש לאחר המפלה בבחירות האחרונות עם אבי גבאי שכמעט והביאו למחיקתה של המפלגה אשר הקימה את המדינה והייתה מפלגת שלטון במשך שנים רבות. למרות כל זאת יפה לראות שמתפקדי העבודה ופעיליה עדיין מאמינים בכוחה להשתקם ולשוב להיות גורם חשוב בפוליטיקה הישראלית, והם הגיעו שוב לקלפי על מנת לבחור את היו״ר החדש.

לדברי יקי ניסנבאום מזכיר המפלגה ברחובות, "יפה לראות אנשים שכבר עברו את גיל ה-90 מגיעים לקלפי כדי לבוא ולבחור את ה״בן גוריון״ החדש של המפלגה. הבן גוריון החדש הוא האיש עם השפם משדרות שהביא לנו את כיפת ברזל והציל חיי מאות ישראלים, האיש אשר העלה את חוק פנסיה חובה והעלה את שכר המינימום ונתן למאות אלפי ישראלים כיפת ברזל חברתית. עמיר פרץ מקבל מפלגה במצב הכי קשה שלה מעולם עם 6 מנדטים בבחירות האחרונות וקופה ריקה מכספים ומטרתו היא להביא אותה בחזרה למרכז העניינים תוך שאיפה לקבל 15 מנדטים בבחירות הקרובות".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן