מצטיין חיל האוויר: הרב צורי לוי, ראש מכינת אמית גור אריה ברחובות

בטקס מרגש שהתקיים השבוע, הוענק אות יקיר בסיס חיל האוויר 21 לרב צורי לוי, ראש מכינת אמית גור אריה ברחובות, כהוקרה על תרומתו המיוחדת למערך הטכני של חיל האוויר.

בטקס מרגש שהתקיים השבוע, הוענק אות יקיר בסיס חיל האוויר 21 לרב צורי לוי, ראש מכינת אמית גור אריה ברחובות, כהוקרה על תרומתו המיוחדת למערך הטכני של חיל האוויר.

בהודעה נמסר כי האות ניתן על שנות שיתוף הפעולה של המכינה עם חיל האוויר, ועל חינוך נוער לערכים של אהבת השירות והבנה של משמעות המערך הטכני. בוגרי המכינה, לאחר שנתיים לימודים בכיתות י"ג וי"ד, ממשיכים לבסיס הטכני של חיל האוויר לטירונות והכשרה מקצועית לפני השתלבותם בטייסות ובמערך הטכני.

מאות בוגרי המכינה, בסדיר ובמילואים, שותפים כיום במערך ההגנה האווירית, כולל כיפת ברזל, חץ ושרביט קסמים, ומנהלים תחומים כמו אלקטרוניקה ותקשוב במטוסים – תפקידים חיוניים להצלחת הטייסים.

הרב צורי לוי הגיב לאות בהתרגשות:
"זכינו במכינה לחנך ולהכין מאות בוגרים שמשרתים שירות משמעותי במערך הטכני של חיל האוויר. מערך זה הוכיח את חשיבותו במלחמת 'חרבות ברזל' ובמבצע 'עם כלביא'. חיל האוויר לא יכול לתפקד ולהצליח ללא אנשי מערך טכני מקצועיים וערכיים. מי ייתן ובחורי המכינה ימשיכו בעשייתם למען שם שמים."


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פרטי

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן