מבזקים
בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב קבלת פנים לתינוקות החדשים: קריית אונו משיקה את Baby Ono מתחנת מד״א בתל אביב לבית העלמין בחולון: נפרדים מנצח ישראל ישראל טוב ז״ל אשדוד: פועל בן 24 חולץ מבור לאחר קריסת אדמה – מצבו קשה המרפאה הגיעה עד הבית: שורדי שואה ביהוד קיבלו בדיקות עיניים במקום מגוריהם כתב אישום נגד תושב יצהר: חסם רכב פלסטיני בחווארה, ירה בנשק צבאי ונאשם גם בשיבוש חקירה אסון באתר עבודות באשדוד: קריסת קרקע, חשש לפועל שנלכד בזירה מהפכת האבטחה בגני הילדים ברחובות: לראשונה כל 304 הגנים ייכללו במעטפת עירונית חמושה בשורה לדייגי אשדוד ואשקלון: משרד החקלאות יעניק תמיכה בתקופת איסור הדיג מרדף ברחובות תל אביב: בן 15 נתפס אחרי גניבת רכב וניסיון בריחה לאיו״ש בני הגיל השלישי הפכו למלצרים ליום אחד – כדי להגיש ארוחה חמה לנזקקים בתל אביב אגרוף, איומים ושיחת וידאו עם עבריין מחו״ל: כתב אישום חמור נגד שני תושבי אשדוד רמת השרון: כשמוזיקה הופכת למקום בטוח לנפש הספרייה בקריית אונו הפכה למרכז של ספרות, יצירה ומוזיקה הרבה מעבר לשיעור במדעים: בני הנוער באשקלון ילמדו איך לתכנן את האנרגיה של העתיד תגבור מיוחד ורכבות לילה מיוחדות: היערכות ענק להופעת אודיה באצטדיון רמת גן קריית מלאכי וירושלים: יחידת ‘צור’ חושפת גל הפרות של עברייני מין מפוקחים ברחבי הארץ במקום במשרדים: עשרות עובדי הייטק שיפצו מרכז קהילתי בנתניה שני כתבי אישום בגוש עציון: נשק MP5 בבית, ולוחם צה״ל שהותקף בשטח ישראל כ״ץ חושף את ‘זירת הלחימה החדשה’ מול איראן

מרגש! שמואל בוקסר הכריז על פתיחת שנת ה-140 להיווסדה של נס ציונה

נחשף הלוגו והסלוגן שילווה את החגיגות, הלוגו עוצב בהתאם לבחירת התושבים בסימן "קהילה בונה עיר"

ראש עיריית נס ציונה, שמואל בוקסר, הכריז בישיבת המליאה על פתיחת שנת ה-140 להיווסדה של נס ציונה. נחשף הלוגו והסלוגן שילווה את החגיגות, הלוגו עוצב בהתאם לבחירת התושבים בסימן "קהילה בונה עיר".

ב-140 שנותיה, מאופיינת נס ציונה ותושביה בערך הקהילתיות, כערך מוביל – כך עלה מקבוצות מיקוד שנעשו עם תושבים במגוון גילאים ואוכלוסיות – ובהתאמה, עוצב לוגו החגיגות. עיריית נס ציונה ואנשי המקצוע, פנו לתושבים, לקראת החגיגות ושאלו מה הערך המרכזי המאפיין את העיר בעיניים. קבוצות המיקוד שהשתתפו בסקר כללו ייצוג למגוון האוכלוסיות בעיר: נוער, צעירים, משפחות, קהילות ובני הגיל השלישי. כולם העידו כי הם מרגישים חלק מהעשייה.

מתוקף הצביון המיוחד של העיר, שהוגדר ע"י התושבים, הוחלט כי שנת ה-140 של נס ציונה תהיה בסימן "קהילה בונה עיר". משפט המאפיין את החלק המשמעותי שלוקחים התושבים ביצירת אופי העיר, ביישום חזון העיר ובגאווה המקומית.
הלוגו הנבחר לשנת ה-140, כיאה לחגיגות, מבטא שמחה מתפרצת ומבטא את מכלול ערכי העיר שעלו מהשיחות: הצבעים הרבים מייצגים את המגוון שיש בקהילה וכפות הידיים את העשייה והתרומה של התושבים. הלוגו משקף את תחושת הביחד. הצבעים כתום וירוק, צבעי העיר, מייצגים את השמירה על השטחים הירוקים וחשיבות הטבע בחיי התושבים.

שנת ה-140 תלווה במגוון רחב של אירועים שיתפרסו לאורך כך השנה, אשר יהיו כולם בסימן קהילה ועבור הקהילה ויאפשרו לתושבים להביא ליידי ביטוי את העשייה המשותפת ואת ערכי העיר לדורותיה.
במסגרת ההכרזה על פתיחת אירועי ה 140 עוצבה עוגה ממותגת ועליה הלוגו הנבחר. חברי מועצת העיר הוזמנו לצילום חגיגי משותף לצד העוגה ועל רקע הלוגו החדש.

▪︎▪︎▪︎

שמואל בוקסר, ראש עיריית נס ציונה: "אני שמח לבשר פתיחת אירועי 140 שנה לנס ציונה. עיר עם שורשים עמוקים, עבר שהוא גאווה, הווה המממש בצורה מדויקת את ייחודיות העיר ועתיד לצמיחה אחראית – בדיוק על פי צביון העיר. חגיגות ה-140 יתפרסו לאורך כל השנה, יכללו פעילויות עבור תושבי העיר במגוון תחומים: חינוך, תרבות, ספורט, טבע, מוזיקה, בכולם נשים דגש על הקהילה. אני מאחל מזל טוב לתושבים הנפלאים".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ניר קידר

דילוג לתוכן