מבזקים
אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער גבעתיים פותחת עגלת קפה שישית: המחירים הוגבלו, גם טבעונים ורגישים לגלוטן בפנים בן 14 נהג ברכב על גבי הג'אנטים וניסה להימלט מהמשטרה בנתיבות "אם יפגעו במפעלי ים המלח – כל הנגב ייעצר": קרב הענק על 30 אלף משרות בדרום פתח תקווה: קטין הותקף ונפצע, מספר קטינים נעצרו במהלך הלילה מהכיתה אל הכוכבים: 47 נערות מבאר שבע ואופקים מסיימות שנה ראשונה בתוכנית שמכוונת לעולמות התעופה והחלל היתושים כבר כאן: 10 פעולות פשוטות שיעזרו לכם לעבור את הקיץ בלי מזיקים הם הגיעו לישראל בתקופה הכי מורכבת – ובגבעת שמואל מנסים לתת להם בית הסוואנה מתמלאת חיים: שישה עופרי גנו חדשים נולדו בספארי רמת גן לא יורדות מהפודיום: המתעמלות מאשקלון כבשו שתי אליפויות ארציות

משטרת ישראל במבצע במטרה לצמצם את תאונות הדרכים מאשדוד ועד אילת

במסגרת הפעילות נאכפו מעל ל 400 דו"חות תנועה בכלל המחוז הדרומי, בדגש על נהגים שביצעו עבירות חוזרות, הכוללות נהיגה פוחזת, נהיגה ללא רישיון, נהיגה בפסילה ותחת השפעת אלכוהול – עבירות תנועה מסכנות חיים.

המחוז הדרומי של משטרת ישראל במבצע תנועה במטרה לשמור על ביטחונם של משתמשי הדרך ולצמצם את תאונות הדרכים מאשדוד ועד אילת.שוטרי המחוז הדרומי על כלל יחידותיו, בשיתוף משטרת התנועה הארצית ומערך הסיוע האווירי, ממשיכים לפעול על פי המדיניות של מפקד המחוז הדרומי- ניצב חיים בובליל באכיפה מוגברת לטיפול בעבירות תנועה ותופעות של בריונות בכביש, המסכנות את משתמשי הדרך. זאת במטרה לחזק את ביטחון התושבים הנורמטיביים בכבישים וברחובות העיר, לצמצם את תאונות הדרכים הגורמות לנפגעים רבים ולמנוע את הקטל בכבישים.

במסגרת הפעילות התקיים אתמול מבצע תנועה מחוזי, מאשדוד ועד אילת, במהלכו כוחות משטרה גדולים ומתנדבי התנועה התפרסו בצירי התנועה העירוניים והבין-עירוניים, וזאת לאחר מיפוי מוקדם וממוקד של צירי תנועה וצמתים, שם התבצעה אכיפת תנועה במטרה להבטיח את שלומם של משתמשי הדרך.

במסגרת הפעילות נאכפו מעל ל 400 דו"חות תנועה בכלל המחוז הדרומי, בדגש על נהגים שביצעו עבירות חוזרות, הכוללות נהיגה פוחזת, נהיגה ללא רישיון, נהיגה בפסילה ותחת השפעת אלכוהול – עבירות תנועה מסכנות חיים.
מעל ל 60 כלי רכב הורדו מהכביש בגין ביצוע עבירות תנועה וליקויים בטיחותיים ומעל 30 דו"חות תנועה ניתנו לנהגי כלי רכב כבד שביצעו עבירות תעבורה ונסעו בניגוד לחוק והתקנות.

הפעילות המבצעית תימשך מאשדוד ועד אילת במטרה לשמור על ביטחונם ושלומם של משתמשי הדרך ולאכוף את חוקי התנועה באזור.

 הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן