שנת 2018 כבר כאן ועמה נכנסה לתוקף ההחלטה של משרד התחבורה להחמיר בענישה נגד נהגים שמבצעים עבירות בטיחותיות, במטרה להביא להפחתה בתאונות הדרכים באמצעות החמרה בשיטת הניקוד.

בנוסף, מפורסם היום כי ציבור הנהגים אשר רגיל לשתות כוס קפה במהלך נהיגה עלול לספוג על כך קנס בגובה 100 שקלים, ללא ניקוד. עם זאת נהג שמנווט בזמן נהיגה וייתפס יקבל קנס בגובה 1,000 שקלים וארבע נקודות, נהג שייתפס בהתעסקות בנייד ברמזור אדום יקבל קנס בגובה 1,000 שקלים וארבע נקודות וכך גם נהג שייתפס שולח או מקבל מסרון – ויקבל קנס בגובה 1,000 שקלים וארבע נקודות. אגב,אם זה מנחם, על הדלקת רדיו לא יינתן קנס.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









