
עיריית רחובות נמצאת בשלבים הסופיים של עבודות חידוש מערכת הביוב והניקוז בדרך יבנה, אחד הצירים המרכזיים בעיר. לאחרונה נפתח הכביש לאחר השלמת התקנת קווי המים והביוב החדשים שהונחו ברחוב אך העבודה לא הסתיימה שכן כעת יש לחבר את הקווים לבניינים ברחוב. העבודות לביצוע החיבורים החדשים של קווי הביוב והמים תבוצענה בלילות השבוע הקרוב והשבוע הבא, בימים א׳-ה׳, בין התאריכים 20.3-31.3 החל מהשעה 21:00 ועד לשעה 5:00.
מעירית רחובות נמסר כי "העבודות נקבעו בלילה, על מנת שלא לסגור את נתיבי הנסיעה במהלך היום, כדי שלא לפגוע בשגרת חיי התושבים והעוברים בציר המרכזי הזה. משמעות העבודות היא כי רחוב דרך יבנה ייסגר לתנועה בשני הכיוונים לסירוגין בשעות העבודות בלילות, במקטע הרחובות רוזנסקי-קיבוביץ׳".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











