חובבי סרטי האימה בירושלים, זה הזמן להתכונן: בסוף השבוע הקרוב, בין 29 ל־31 באוקטובר, יתקיים בפלאנט ירושלים אירוע "סופ"ש האימה", שיציע שלושה ימים של סרטים מצמררים על המסך הגדול, לצד מבצע כרטיסים מיוחד.
במסגרת האירוע יוכלו המבקרים לרכוש כרטיסים במחיר של 33 שקלים לכרטיס בקופות הקולנוע, ברכישת שני כרטיסים ומעלה. המשמעות היא שזוג כרטיסים יעלה 66 שקלים, וגם כרטיסים נוספים באותה רכישה יוצעו במחיר של 33 שקלים לכרטיס.
מי שיעדיף להזמין את הכרטיסים דרך אתר האינטרנט ישלם עמלת רכישה נוספת של 5 שקלים לכל כרטיס.
אילו סרטים יוקרנו בסוף השבוע?
בין סרטי האימה שישתתפו באירוע:
- אובססיה
- הגיהנום שבפנים
- תעתוע
- אין כמו אמא
- מפרץ האימה
- נפילת הלוויתן
- קלייפייס
המכירה המוקדמת נפתחה ב־25 באוקטובר, כך שחובבי הז'אנר כבר יכולים להיערך לסוף השבוע ולבחור את הסרטים שבהם ירצו לצפות.
כל הפרטים שצריך לדעת
מתי? 29–31 באוקטובר 2026.
איפה? פלאנט ירושלים, רחוב נעמי 4, מרכז שרובר לתרבות.
מחיר: 33 שקלים לכרטיס בקופות, ברכישת שני כרטיסים ומעלה.
רכישה באתר: תוספת עמלה של 5 שקלים לכל כרטיס.
חניה: ללא תשלום בחניון פלאנט.
למי שאוהב סרטים מותחים, רגעים מבהילים ואווירה של אימה באולם הקולנוע, סוף השבוע הקרוב מציע הזדמנות לצפות במבחר סרטים במחיר מיוחד.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








