מבזקים
חשד לאירוע ביטחוני בגבול ירדן: כיתות כוננות הופעלו במספר יישובים פיקוד העורף: אין שינוי בהנחיות – המדיניות הוארכה עד שלישי ב – 14:00 רחובות: עומסי תנועה בפתח העיר – זו ההמלצה לנהגים בולגריה: תאונת דרכים קשה עם מעורבות ישראלים סמוך לסיליסטרה הנתון שמטלטל את המבצע: רוב הנפגעים נפצעו בדרך למרחב מוגן חוליית פריצה נלכדה בירושלים: 4 חשודים נעצרו במהלך הלילה אזהרת חצבת בירושלים ובית שמש: מי שנסע בקו 630 צריך לבדוק חיסון שגב שלום ורהט: פענוח כפול לרציחות על רקע סכסוכי משפחות צה"ל מכה בתשתיות הליבה של איראן: הותקף אתר פטרוכימי אסטרטגי יבנה דוחה את החזרה לכיתות: הבטיחות גוברת על הרצון לשגרה אילת על הכוונת – צפו ביירוט בשמי העיר דרמה ימית באילת: אופנוע ימי חצה את הגבול לירדן והוחזר על ידי כוחות צה"ל שברי יירוט נפלו במספר מוקדים במרכז הארץ: פצוע קל ברמת גן ונזק לבתים בראש העין חזרה לפעילות מלאה של הקו האדום ברכבת הקלה – כולל שימוש כמקלטים בלילות מרכז סיוע ראשוני לבעלי בתים שנפגעו מהירי ייפתח בדימונה צה"ל חיסל מחבל חמאס במרכז רצועת עזה שהבריח אמצעי לחימה חשש כבד לחייו של בן 32 מקריית מלאכי מינוי בצמרת הביטחונית: בועז לוי נבחר ליו״ר התעשייה האווירית בג״ץ: המדינה מבקשת ארכה בהחלטה על פתיחת הר הבית ליהודים בחג שדרות: תנועת הרכבות הופסקה בין אשקלון לנתיבות בעקבות נפילת רסיס
  • אשדוד

ניסיון חטיפה ועבירות מין: אחיות בנות 6 ו-9 הותקפו בטבריה

במהלך חקירה שנוהלה במשך למעלה מחודש ימים אספו שוטרי התחנה ראיות ובתוכן תיעודי מצלמות בהם נראה הנאשם עוקב אחר הילדות לפני המעשה ונמלט לאחר מעשיו.
  • אשדוד

בתום חקירה של שוטרי המחוז הצפוני כתב אישום נגד תושב טבריה בגין ניסיון חטיפה ועבירות מין כלפי ילדה בת 9 שצעדה ברחוב יחד עם אחותה בת ה-6.

בתאריך 30/03/25 סמוך לשעה 14:30 התקבל דיווח במשטרת ישראל על ילדה כבת 9 שהותקפה מינית ועברה ניסיון חטיפה בעת שצעדה עם אחותה הקטנה חזרה לביתן בעיר טבריה על ידי חשוד שאיננה מכירה וכי הן הצליחו להימלט מהמקום לביתה.

עם קבלת הדיווח הוקפצו למקום עשרות שוטרים שהחלו לבצע פעולות חקירה מגוונות תוך הפעלת אמצעים טכנולוגיים בסיומן הצליחו השוטרים לבצע את מעצרו של החשוד במעשה, תושב העיר בן 35, שהועבר לחקירה בתחנת המשטרה בעיר.

במהלך חקירה שנוהלה במשך למעלה מחודש ימים אספו שוטרי התחנה ראיות ובתוכן תיעודי מצלמות בהם נראה הנאשם עוקב אחר הילדות לפני המעשה ונמלט לאחר מעשיו.

אשדוד

ביום רביעי (30/04/25), עם סיום שלב החקירה הגישה פרקליטות מחוז צפון באמצעות עו"ד חני עזרא כתב אישום לצד בקשה למעצר הנאשם עד תום ההליכים בבית משפט המחוזי בנצרת בעבירות של ניסיון חטיפה ובמעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 16 שנים.

רס״ר עדן אבוטבול- צוערת שהם בתחנת טבריה:

"מיד עם קבלת הדיווח מהאמא ביצענו פעולות חקירה מהירות בסיומן הצלחנו לבצע את מעצר של הנאשם דקות לפני שעזב את העיר. במהלך ניהול החקירה פגשתי שתי בנות נבונות ואמיצות שנלחמו עם תושייה ואומץ רב על מנת להימלט מידי הנאשם כאשר הן אינן נפרדות אחת מהשנייה לרגע. אם יש נקודה של אור בסיפור הזה, זה שבסופה של חקירה מורכבת שנוהלה לאורך כל הדרך הצלחנו להגיע להגשת כתב אישום נגד הנאשם שישאיר אותו מאחורי סורג ובריח."

צפו בתיעוד:

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן