כתב אישום הוגש לאחרונה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כנגד גבר בן 29 מאשקלון לאחר שניסה לשדוד סופר בעיר אשקלון.
מכתב האישום שהוגש על ידי עו"ד שלומית מלקו מפרקליטות מחוז דרום עולה כי לפני כשבוע נכנס החשוד, בשעות הבוקר המוקדמות, לחנות מכולת בעיר אשקלון שלף סכין לעבר הקופאית ואמר לה "תביאי את הכסף".
המתלוננת אמרה לוכי רק כעת פתחה את הקופה ואין שם כסף, התרחקה מדלפק והחלה לצעוק לעובד נוסף שהיה באותה העת בתוך המחסן בסופר. בתגובה הוא ברח מהמקום. לחשוד יוחסה עבירה של ניסיון שוד.
◼️ לקבוצת חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/פלילי לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








