מבזקים
שריפה בכניסה לבניין ברחוב קיבוץ גלויות באשדוד גבר ואישה נהרגו בתאונה בכביש 6678 סמוך לשדה אליהו בריכה בחצר או על הגג? הכללים החדשים שמתקדמים באשקלון דרינק מול הים? מגדל השעון באשדוד עשוי להפוך למקום בילוי חדש בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר מ – 75 ל – 216 דירות: תוכנית הפינוי בינוי בסמטת המערות באילת מתקדמת לאישור סופי תאונה קטלנית בכביש 465: נהג חולץ מרכב שנכנס מתחת לנגרר משאית – מותו נקבע במקום מגדלים של 25 קומות במקום השיכונים: השינוי הגדול שמתוכנן בשכונה ג׳ בבאר שבע חסימה מלאה בכביש 461: השינויים שיחולו באור יהודה החל מהיום גאווה לבאר יעקב: נבחרת הבנות זכתה באליפות המחוזית ועלתה לגמר הארצי חינוך העתיד: אור יהודה אירחה כנס ארצי על בינה מלאכותית ומנהיגות – צפו בתמונות אחרי השקעה של מיליוני שקלים: מרכז הבינה המלאכותית החדש של אופקים נפתח לתושבים יערה זרד, מגישת החדשות האהובה מכפר סבא, נפרדת מהתוכנית היומית בערוץ 14 קריית גת: מהבוקר חסימות תנועה בשדרות פולק וברחוב אבץ ירי בנתניה: אדם נפצע בינוני – שני חשודים נעצרו סיוע באיתור נעדר בסיכון: המשטרה מחפשת אחר איציק סויסה מלוד דקירות ברמלה: בן 30 נפצע בינוני – שני חשודים נעצרו פנחס כהנא: כ־7,000 יח״ד מתוכננות בצפון כפר סבא – מועצת העיר דורשת לראות את התכנון אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון מתן דיל בעקבות הוונדליזם ברחובות: ״המרחב הציבורי אינו הפקר״

ניסיון של הברחת זהב במאות אלפי שקלים מאיו״ש סוכל – ברכב אותרו 12 אונקיות זהב ו-30 לירות

דרמה במחסום בשווי מאות אלפי שקלים: "הנהג והנלווה קיבלו זימון לחקירה על ידי המכס" לאחר שנתפסו עם מטען יקר ערך שהוסלק ברכבם

הבודקים הביטחוניים של רשות המעברים במשרד הביטחון רשמו השבוע הצלחה משמעותית בסיכול הברחה יוקרתית במיוחד בגזרת יהודה ושומרון. במהלך פעילות שגרתית במעבר, נעצר רכבם של שני אזרחים ישראליים, תושבי העיר טייבה, שהגיעו מכיוון שטחי הרשות הפלסטינית. ערנותם של אנשי הביטחון, המורגלים בזיהוי התנהגות חשודה וסימנים חריגים, הובילה להחלטה לעצור את הרכב לבדיקה מקיפה ומדוקדקת שחשפה את המטען הנוצץ שהוסתר בתוכו.

במהלך החיפוש היסודי שערכו הבודקים ברכבם של השניים, התגלתה כמות מרשימה של זהב טהור אשר על פי החשד יועד להברחה לתוך תחומי הקו הירוק מבלי לדווח לרשויות כחוק. הציוד היקר כלל 12 אונקיות זהב ששווין המוערך עומד על כ-200,000 שקלים, ולצדן נמצאו 30 לירות זהב נוספות ששוויין נאמד ב-100,000 שקלים. בסך הכל, מדובר בניסיון הברחה של רכוש בשווי של כ-300,000 שקלים שנבלם הודות למקצועיותם של צוותי משרד הביטחון הפועלים בנקודות המעבר.

עם סיום הבדיקה ואיתור הממצאים, הוחלט להעביר את הטיפול במקרה לגורמי האכיפה הרלוונטיים כדי להמשיך את מיצוי הדין עם המעורבים. הודעה רשמית מסרה כי "הנהג והנלווה קיבלו זימון לחקירה על ידי המכס", שם ייבדקו נסיבות המקרה והמקור ממנו הגיע הזהב. פעילות זו מצטרפת לשורה של סיכולים שמבצעת רשות המעברים מדי יום, שמטרתם למנוע מעבר של סחורות בלתי חוקיות, כספים וציוד אסור בין יהודה ושומרון לישראל.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות משרד הביטחון

דילוג לתוכן