חברת נמל אשדוד קיימה היערכות מיוחדת, בעקבות התרעת מערכת מזג האוויר וסופת ״ביירון״
חברת נמל אשדוד קיימה היערכות מיוחדת, בעקבות התרעת מערכת מזג האוויר וסופת ״ביירון״ הצפויה להיכנס לאזורנו. הנהלת הנמל והצוותים בכל המחלקות קיימו היערכות לוגיסטית ובטיחותית, כולל הכנות בנמל עצמו ובסביבתו, כדי להבטיח המשך תפעול סדיר ככל האפשר ומניעת נזקים ולטובת שמירה על רציפות תפקודית. כמו כן, צוותי התחזוקה והחירום של הנמל נמצאים בכוננות שיא ומוכנים לקפוץ לכל אירוע .
לדברי מנכ"ל נמל אשדוד, ניסן לוי: "נמל אשדוד ערוך לביירון. העמדנו את המכולות כמו שצריך, עיגנו את המנופים לקרקע, גנרטורים הוכנו לתרחיש עלטה, בורות הניקוז נוקו שיקלטו את כמויות הגשם וביצענו עוד סדרה של פעולות בשטח וכמובן, הכי חשוב ההנחיה לשמירה על בטיחות העובדים. הסופה מקשה מאד על האניות ואני מקווה שהן תגענה לנמל, אבל אני מבטיח שאם הן תגענה הן יקבלו את השירות הכי טוב שיכול להיות. "
◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








