ימ״ר לכיש ומכס אשדוד סיכלו הברחת ענק של סיגריות בשווי מוערך של כ־20 מיליון שקל, שיועדו לפי החשד להגיע לשטחי יהודה ושומרון.
לפי המשטרה ורשות המסים, החקירה החלה בעקבות חשד שהתעורר במכס אשדוד עם הגעת שתי מכולות לנמל אשדוד מטורקיה. על פי החשד, תכולת המכולות הוצהרה ככלי בית, אך בפועל הכילה סיגריות מוברחות.
בעקבות הדיווח למשרד החקירות של ימ״ר לכיש, נפתחה פעילות סמויה שכללה פיקוח, מעקב ושליטה אחר תנועת המכולות.
בהמשך הגיעו משאיות שהעמיסו את המכולות והחלו בנסיעה לכיוון שטחי איו״ש. בלשי ימ״ר לכיש עצרו את המשאיות ואת הנהגים, תושבי מזרח ירושלים, והעבירו אותם יחד עם המכולות לבדיקה במכס אשדוד.
בבדיקת המכולות אותרו סיגריות מוברחות בשווי מוערך של כ־20 מיליון שקל.
סוכן המכס והיבואנים נעצרו לחקירה ביחידת היס״מ במכס אשדוד.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








