במהלך היערכות שוטרי יחידת הסדר הציבורי לאבטחת אירוע שהתקיים במלון במרכז תל אביב, הבחינו השוטרים בשלושה חשודים שנכחו באולם והעלו את רמת חשדם.
במהלך בדיקתם, על אף שטענו כי הם תושבי יפו, התברר כי מדובר בשלושה תושבי שטחים, תושבי חברון ובית עווא, בשנות ה־20 לחייהם, השוהים בישראל שלא כחוק.
במהלך חקירה מהירה בשטח איתרו השוטרים את מנהל העבודה שלהם – תושב כפר קאסם בן 27 – שעל פי החשד העסיק אותם באמצעות חברה חיצונית בתחום המלון.
שלושת השב"חים נכלאו בתום חקירתם והיום הם צפויים לבוא בפני בית משפט לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בתל אביב.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








