נער בן 17 נפצע הלילה (ג') באורח קשה באירוע אלימות שהתרחש ברחוב בני אור בבאר שבע. כוחות משטרה ומד"א הוזעקו לזירה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 101.
חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום מצאו את הנער כשהוא סובל מפציעות חודרות קשות בפלג גופו העליון. הצוותים העניקו לו טיפול רפואי דחוף שכלל עצירת דימומים וייצוב מצבו, ופינו אותו להמשך טיפול בחדר הטראומה של המרכז הרפואי סורוקה בעיר.
פרמדיק מד"א יצחק כהן וחובש מד"א יצחק אויערבך שחזרו את רגעי הטיפול:
"כשהגענו לזירה מצאנו את הנער כשהוא בהכרה, אך סובל מפציעות חודרות קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות ופעולות לייצוב המצב, ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו מוגדר קשה אך יציב".
אריאל פחימה ומימון בן שימול חובשי איחוד הצלה שהגיעו ראשונים לזירה מסרו:
"נמסר לנו בזירה כי הוא נפצע כתוצאה מאלימות. הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לקבלת המשך טיפול בבית חולים סורוקה עם פציעות חודרות כשמצבו בשלב זה מוגדר בינוני עד קשה".
◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן









