נערות מעמותת "נגבה" ומועדוניות באר שבע ציינו השבוע אירוע בת מצווה חגיגי, שסיכם תהליך חינוכי וחברתי שנמשך לאורך השנה.
במהלך החודשים האחרונים השתתפו הנערות בסדרת מפגשים משותפים עם אימותיהן. המפגשים עסקו בזהות אישית, התבגרות, חיזוק הביטחון העצמי, הקשר המשפחתי וערכים המלווים את המעבר מילדות לבגרות.
אירוע בת המצווה היווה את נקודת הסיום של התהליך, ונערך בהשתתפות המשפחות, צוותי המועדוניות והשותפים לפעילות החינוכית בעיר.
עמותת נגבה פועלת בבאר שבע באמצעות מועדוניות ותוכניות חינוכיות לילדים ובני נוער, ומעניקה לאורך השנה מעטפת הכוללת סיוע לימודי, פעילויות חברתיות, העצמה אישית ופיתוח כישורי חיים.
לצד פעילות המועדוניות מתקיימות בעיר גם תוכניות חינוכיות נוספות, בהן פעילות תיאטרון לפיתוח ביטחון עצמי, יכולת ביטוי ועמידה מול קהל, וכן תוכניות ליווי אישי וקבוצתי לילדים ולבני נוער.
ג'ואי סולומון, סמנכ"ל החינוך של עמותת נגבה, אמר: "אירוע בנות המצווה הוא אחד הרגעים המרגשים ביותר עבורנו בכל שנה. מעבר לחגיגה, הוא מסכם תהליך משמעותי שבו הנערות ואימותיהן עוברות יחד מסע של התבגרות וחיזוק הזהות האישית והמשפחתית."
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









