יוסי מוסלי, המזוהה על ידי המשטרה עם ארגון פשיעה, ובת זוגו עוכבו לחקירה בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים בביתם בסביון, לאחר ששלושה תושבי השטחים אותרו במקום במהלך עבודות בנייה ושיפוצים.
האירוע התרחש כאשר בלשי ימ"ר תל אביב הגיעו לביתו של מוסלי בסביון במסגרת פעילות לאכיפת צו הגבלה שיפוטי המוטל עליו.
במהלך הבדיקה הבחינו הבלשים בשלושה פועלים שעסקו בעבודות בנייה ושיפוצים בתוך הבית. לאחר שנבדקו פרטיהם התברר, על פי החשד, כי שלושתם תושבי השטחים השוהים בישראל ללא האישורים הנדרשים.
שלושת הפועלים נעצרו והועברו לחקירה.
בעקבות הממצאים עוכבו מוסלי ובת זוגו לחקירה בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים. גם מנהל העבודה במקום עוכב לחקירה באזהרה.
בשלב זה לא נמסר כי מוסלי או בת זוגו נעצרו, אלא כי השניים עוכבו לחקירה, בעוד שלושת השוהים הבלתי חוקיים נעצרו.
החקירה נמשכת, והחשדות המיוחסים למעורבים טרם הוכרעו בבית המשפט.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









