מבזקים
התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור

סוכן הדוגמניות שי אביטל, החשוד בעבירות מין, נעצר בעת שיצא ממסעדה באמסטרדם

סוכן הדוגמניות שי אביטל החשוד בעבירות מין בישראל, נעצר באמסטרדם כאשר זוהה במסעדה מקומית – והוא יוסגר לישראל. חיים אתגר חשף בתכניתו כי אביטל חשוד בשורה של עבירות מין, על פי הודאתן של נערות צעירות ונשים אותן הטריד, לכאורה במהלך השנים.

מהמשטרה נמסר כי שי אביטל נעצר באישור הפרקליטות, במסגרת פעילות משותפת של חטיבת המודיעין של משטרת ישראל ומשטרת הולנד. הליך ההסגרה המשפטי מורכב, ולפיכך ההסגרה שלו לישראל עשויה לקחת פרק זמן לא קצר בהתאם להליכים המשפטיים. המחלקה לתפקידים מיוחדים בחטיבת המודיעין במשטרה, האחראית על הקשרים עם נציגי משטרת ישראל בעולם, הוציאה "התראה אדומה" – הודעה של המדינה שיש בשטחה אדם שחשוד בפלילים, ויש בכוונת המדינה המבקשת לבקש את הסגרתו בהמשך. אמש ב-23:00 אביטל נעצר.

יור נעמת, חגית פאר, בירכה על מעצרו של שי אביטל: ״טוב שהדבר קרה גם אם באיחור בלתי נסלח ולאחר תקופה ממושכת בלתי נסבלת. יש לברך את משטרת ישראל על מעצרו ולוודא שיוסגר לישראל במהירות האפשרית ושלא תחל סחבת חדשה כעת. האירוע לא יושלם עד ששי אביטל יתייצב אל מול קורבנותיו וישיב על ההאשמות הקשות נגדו. עשרות נשים אמיצות שאזרו אומץ להתלונן ולספר את סיפוריהן ראויות לראות אותו מובל באזיקים ומתמודד בפעם הראשונה עם הטיעונים נגדו״.

▪️▪️▪️

נציין כי בהתייחסותו לתחקיר של חיים אתגר מסר עו"ד ששי גז בשם שי אביטל כי "הכתבה מנסה לצייר לציבור בישראל תמונה שרחוקה שנות אור מן המציאות. ביקשנו להגיע לאולפן ולשטוח את טענותינו בגיבוי ראיות וסורבנו. כך לא מתנהל תחקיר אמיתי וזוהי למעשה כתבה מגמתית שמהווה לינץ' ציבורי. מרבית התלונות אנונימיות, ללא פנים, וללא עיגון בזמן מדויק או מקום ואין למרשי כל יכולת להבין על מי מדובר. מרשי יצא דובר אמת בבדיקת פוליגרף כי מעולם לא ניצל את מעמדו או דרש הטבות מיניות בתמורה לקידום מקצועי. במדינת ישראל חקירה על עבירות מין מתבצעת אך ורק במשטרה בחקירה מקיפה, שבוחנת את כלל הפרטים, את כלל הגרסאות ושוללת אינטרסים ומניעים זרים. מי שמכריע מי הוא עבריין מין במדינת ישראל הוא בית המשפט בלבד. במקרה היחיד בכתבה שהובא לפתחו של בית המשפט, מרשי הוא זה שתבע את הדוגמנית והיא בתגובה הגישה נגדו תביעה נגדית, שגם עליה הוא ערער. הניסיון לייצר תמונה של תלונות רבות כדי להשחיר את פני מרשי אינו הוגן כלפיו וכלפי הציבור. לא די בכך שהתלונות חסרות פנים וללא ראיות אובייקטיביות, העדויות הושמעו ככזה ראה וקדש. ללא שאלות עומק וללא חקירה נגדית, שבודקת מה היה הגורם שהביא אותן להעיד כעת, מדוע לא הוגשו תלונות במשטרה, האם מעורבת סוכנות מתחרה או כל גורם אחר בפרשה והאם אין כאן ניסיון הפוך של ניצול מעמד מרשי, ועוד. כתבות חלקיות ומגמתיות מסוג זה, עושות באבחה אחת נזק דורסני ובלתי הפיך לאדם שבמשך 22 שנה עמל קשה לפרנסתו ולהגיע למעמדו. מרשי הוא רווק, המכבד נשים, והוא מעולם לא ערבב בין חייו האישיים לבין עסקיו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן