מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

עדי שילון נבחרה לפנים החדשות של ג'ק קובה

"הבחירה בשילון הינה חלק מהטרנד שכבש את הרשתות, המשלב בין פאשן לאפייה. מדובר בפנים אחרות,  המגדירות את הערכים והמסרים השיווקיים של ג'ק קובה: אישה אמיתית ובטוחה בעצמה, עם אמירה, המשלבת בהצלחה בין קריירה למשפחה".

המגישה, הסופרת ואושיית הרשת הקולינרית עדי שילון נבחרה לפנים החדשות של רשת ההלבשה התחתונה היוקרתית  JACK KUBA לקיץ 24.

לרגל הצילומים שיערכו בתל-אביב, הגיעה שילון מברלין לישראל,  בה היא מתגוררת, ביחד עם משפחתה.

הקמפיין בכיכובה של שילון שיעלה בחודש הקרוב בתקציב הנאמד ב – 200 אלף ₪ בערוצי הדיגיטל ובסושיאל והוא ישלב בין הקולקציה החדשה של ג'ק קובה לבין  מתכונים האפייה שלה.

לדברי קארין דניאלי, מנהלת תחום מוצר  ברשת  JACK KUBA:

"הבחירה בשילון הינה חלק מהטרנד שכבש את הרשתות, המשלב בין פאשן לאפייה. מדובר בפנים אחרות,  המגדירות את הערכים והמסרים השיווקיים של ג'ק קובה:  אישה אמיתית ובטוחה בעצמה, עם אמירה,  המשלבת בהצלחה בין קריירה למשפחה".

לדברי עדי שילון על הבחירה: "בתור לקוחה מושבעת של ג׳ק קובה כבר שנים רבות, אני מתרגשת להוביל את קמפיין הקיץ של המותג המדהים הזה שמקדם ערכים כל כך חשובים בעיניי".

עדי שילון (36) היא סופרת, מגישת רדיו וטלוויזיה, ומובילת דעת קהל ואושיית רשת מצליחה בתחום הקולינריה. ספרה הראשון "על החיים ועל האוכל" המאגד את סיפורי האהבה ואת רגעי הזמן המיוחדים שלה לכדי ספר זכרונות ובו סיפורים קצרים, ביניהם שזורים מתכונים של המורים מהם למדה, לצד כאלה של אמה וסבתה,  זכה להצלחה רבה ובימים אלו מסיימת את כתיבת ספרה השני שצפוי לצאת לחנויות לקראת ראש השנה. בשמונה השנים האחרונות עדי שילון מתגוררת בברלין ביחד עם בעלה השחקן יוסף סוויד, בנו אלכסנדר ובתם המשותפת מישל בת ה-5.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – ברנז’ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עדי אורני

דילוג לתוכן