מבזקים
״מותרת לכל אדם״ מגיעה לבאר יעקב: כרטיס ב־85 שקלים שוטרי תחנת קריית מלאכי עצרו שלושה תלמידים בחשד לתקיפת קטין בג'וליס שגרירות קולומביה נחנכה בירושלים: השגרירות העשירית בבירה רק כ – 220 נשרים נותרו בישראל: בנגב ובערבה מזמינים את המשפחות להכיר את מלך העופות משדרות ואופקים לעולם: המפעלים שמייצאים לחו"ל ומספרים על הקשיים בדרך ממושב זרחיה שליד אשקלון לטיקטוק: הצעיר עם 200 אלף העוקבים שיצר סדרה על חרמות עבריין מוכר מירושלים הפך לסוכן סמוי – והוביל למעצרם של 28 חשודים בסחר בסמים ברמלה מציעים לנשים יומיים של הכנה לחזרה לעבודה – ללא תשלום אילת מארחת יותר מ – 10,000 ספורטאים: השנה גם שורדי הנובה עולים למגרש בבת ים נפתחה מחלקת שיקום חדשה: מספר מיטות האשפוז בבית החולים גדל ב – 50% בראשון לציון חוזרים אל השירים של פעם: ספר שנכתב כמעט 20 שנה יושק במוזיאון העיר בחולון מתכננים להרוס 330 דירות ולבנות כ – 1,000 חדשות: פרויקט ענק בחמישה רחובות במודיעין נפתחו חמישה מגרשי פאדל חדשים – כמה תשלמו על שעה של משחק? אירוע חריג בתל אביב: שלושה לכודים חולצו ממבנה שקרס – הסריקות נמשכות כמעט 7,000 דוחות תנועה בתשעה חודשים בלוד – ואלה לא דוחות חניה לוד תשקיע כמיליון שקל בהגבלת המהירות ליד בתי ספר וגנים ל – 30 קמ״ש דאגה באשדוד ובערד: שלמה פרנבך בן ה – 11 נעדר – המשטרה מבקשת את עזרת הציבור יבנה מעניקה 50 אלף שקל לספורטאים מצטיינים – בהם אלופת עולם בת 14 שדה התעופה המתוכנן ליד רהט בדרך למכרזים? אלמוג כהן הצהיר על תחילת 2028 אשדוד זכתה לשדרה באתיופיה אחרי 15 שנות קשר – והסיפור שמאחורי מכון המחקר החדש

עונשו המצטבר של מי שמעולם לא הוציא רישיון נהיגה – וסיכן את הציבור כמה פעמים: 22 חודשי מאסר בפועל!!!

בית משפט השלום לתעבורה באילת גזר מאסר בפועל לתקופה של 16 חודשים והפעיל מאסר על תנאי קודם ובכך למעשה דן נאשם ל-22 חודשי מאסר בפועל ולפסילת רישיון בפועל לתקופה של שש שנים

כחלק ממאבקה הנחוש של המשטרה כנגד עבירות תנועה ומפרי החוק בתאריך 5.9.21 במהלך פעילות יזומה עצרו שוטרי משטרת ישראל לבדיקה שגרתית את הנאשם ברכבו ומצאו כי הנהג שלפניהם לא הוציא רישיון נהיגה מעולם ונוסף על כך נפסל לנהיגה ע"י בית משפט השלום לתעבורה בשנת 2015 לתקופה של ארבע שנים. בו במקום עצרו השוטרים את הנהג והובילו אותו לחקירה בפני בוחני התנועה של משטרת מרחב אילת. בעודו יושב בניידת ניסה לשכנע את השוטר שישחררו ויעלים עין מהעבירה באומרו: "אחי אני פסול לנהיגה טעיתי, תנסה לעזור לי".

בבדיקת שתן שבוצעה לו טרם חקירתו התקבלה אינדיקציה ראשונית כי בנוסף על נהיגתו תחת פסילה ומבלי שהוציא רישיונו מעולם החשוד נוהג כשהוא תחת השפעת סמים. בתום חקירתו החשוד נעצר, ובתום ימים אחדים הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל, שלוחת אילת כתב אישום ובקשה עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. על פי עובדות כתב האישום, הנאשם נהג ברכב וזאת בהיותו פסול מלנהוג במסגרת גזר דין שהוטל עליו ביום 19.1.2021, כמו כן נהג ברכב בהיותו בלתי מורשה לנהיגה – מעולם לא הוציא רישיון נהיגה, נהיגה בקלות ראש וללא פוליסת ביטוח תקפה וכן בהיותו שיכור ותחת השפעת סמים.

בשבוע שעבר, עם סיום השמעת טיעוני הצדדים, הכריע השופט גיל אדלמן את דינו של הנאשם כדלקמן: מאסר בפועל לתקופה של 16 חודשים שתחושב מיום מעצרו, הפעלת מאסר על תנאי שהוטל על הנאשם משנת 2018 – סה"כ ירצה הנאשם 22 חודשי מאסר בפועל, מאסר על תנאי לתקופה של 10 חודשים למשך שלוש שנים, אשר יופעל בעבירות תעבורה. בית המשפט פסל בפועל את הנאשם מלהחזיק או לקבל רישיון וזאת לתקופה של 6 שנים. פסילה על תנאי מלקבל או להחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 12 חודשים למשך 3 שנים מיום שחרורו בגין העבירות בהן הורשע ועבירות נוספות.

פקד גור צור, תובע תעבורה שלוחת תביעות אילת: " לא נעלם מעינו של בית המשפט רישומו התעבורתי של הנאשם בהיותו שור מועד המפר שוב ושוב את החוק ללא מורא מרשויות האכיפה והסנקציות אשר יוטלו עליו. מענישה משמעותית זו ניתן ללמוד על המשמעות שמייחס בית המשפט לעבירות חמורות בתעבורה המסכנות שלומו של ציבור שלם".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן