מבזקים
ערד: פעוטה בת שנתיים פונתה במצב אנוש לאחר שככל הנראה נפגעה מרכב ראשון לציון: שני צעירים נמשו מהים ופונו לבית החולים אשקלון: גבר כבן 40 נמשה מהים במצב אנוש, צוותי מד"א ביצעו החייאה 200 ק"ג בשר הושמדו וליקויי מס נחשפו בפעילות אכיפה במרחב רותם ערד: ארבעה תושבים נעצרו בחשד למעורבות בקטטה בעיר חילופי הנהגה במערכת החינוך ביבנה: שוש גופשטיין תנהל את בית הספר איינשטיין איו״ש: כתב האישום בפרשת חווארה מציג תמונה שונה מזו שפורסמה לאחר האירוע מאות צעדו במצפה רמון: מצעד הגאווה התקיים תחת אבטחה משטרתית מוגברת מצבור אמל"ח גדול אותר בבור מים סמוך לירושלים; במג"ב מעריכים: יועד לפעילות טרור התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר

עזב את בית הוריו כדי לממן את עצמו: פרטים נוספים על החשוד ששדד סניף דואר בקרית גת

י', צעיר בן 17 תושב קרית גת, החליט לאחרונה לעזוב את בית הוריו, וכדי לממן את עצמו ואת החופש בו בחר, החליט לשדוד סניף בנק דואר בעיר. וכך, בשבוע שעבר הצטייד י' בסכין מטבח ארוכה, נכנס לסניף כשהוא רעול פנים בזמן שבמקום שהו כמה לקוחות שהמתינו לתורם.

 

כפי שפורסם ב-Mako, שניות לאחר כניסתו לסניף י' לא התעכב, שלף סכין, התקדם לכיוון הפקידה ואיים עליה: "זה שוד! תביאי את הכסף!", וזו מסרה לידיו סכום של 8,000 שקל.

"באנו לקחת חבילות מהדואר ופתאום נכנס בחור צעיר עם סכין מטבח. חשבנו שמדובר במחבל שבא לבצע פיגוע, ומהבהלה ברחנו מהמקום יחד עם עוד לקוחות אחרים. הילדים פרצו בבכי ולקח לנו המון זמן להרגיע אותם", סיפר תושב העיר שנכח בסניף בעדותו במשטרה.

מיד אחרי שקיבל לידיו את הכסף, י' נמלט מהמקום, נסע לצפון הארץ, ותוך שעות בודדות הספיק לבזבז כ-4,000 שקלים על בגדים, נעליים, מסעדות ומקומות לינה בהם העביר את לילותיו הראשונים. חוקרי תחנת משטרת קריית גת מצדם עברו על סרטוני האבטחה בסניף הדואר ומיד לאחר מכן פתחו בחקירת האירוע וגביית העדויות.

 

אלא שכבר למחרת, עוד לפני שעלו על זהותו, הפתיע י' את החוקרים אחרי שהגיע לתחנת המשטרה בעיר, הסגיר את עצמו, התוודה על השוד ומסר לחוקרים את הסכין איתה ביצע את השוד. "אני מצטער על מה שעשיתי. רק אחרי זה הבנתי שעשיתי טעות", הסביר י' לחוקרים המופתעים, אז הוא שלף מכיסיו את שאר כספי השוד, כ-4,000 שקלים, ומסר אותם לחוקרים.

חוקרי המשטרה המשיכו לחקור את י', אז גילו לתדהמתם כי סיבת הסכסוך שלו עם הוריו, שבגללה החליט לעזוב את הבית, היא מעורבותו על פי החשד במקרה של זריקת בקבוק תבערה לעבר ניידת משטרה כשבועיים לפני השוד, מקרה שבסופו עלתה ניידת המשטרה באש.

עם הווידוי של י' על אירוע זריקת בקבוק התבערה, הוא נעצר ועוכב להמשך חקירה, וראש משרד החקירות בתחנת משטרת קריית גת, פקד מורד מג'דנה,  ציין כי מדובר בשני מקרים חמורים ביותר בהם היה מעורב הנער למרות גילו הצעיר והחקירה בעניינו עדיין נמשכת.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן