מבזקים
זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו

עיכוב בשדה התעופה ביוון, הישראלים בלחץ

הישראלים רוצים כבר להגיע הבייתה. בצל הלחימה ולאור ביטולי הטיסות, מדווחים ישראלים השוהים כעת בשדה התעופה באתונה, יוון על עיכובים נוספים.

הישראלים רוצים כבר להגיע הבייתה. בצל הלחימה ולאור ביטולי הטיסות, מדווחים ישראלים השוהים כעת בשדה התעופה באתונה, יוון על עיכובים נוספים בטיסות.

מעל לשעה מחכים מאות ישראלים לרישום הצ'ק אין, אולם עדיין אין מענה.

הטיסה שאמורה הייתה להמריא מאתונה לישראל בחצות, הוקדמה תחילה לשעה 20:00 בערב וכעת לשעה 18:00. כאמור, רבים ממתינים רק לעלייה למטוס ולהגעה לארץ.

"יש נוסעים שמחכים זמן רב כאן ולא יודעים איך לחזור הבייתה, משום שחברת התעופה דוחה ומשנה את המועד פעם אחר פעם" מספרת לחדשות אפס שמונה, עורכת הדין לורה מישוק, מומחית לדיני משפחה, שטסה מעבר לים בענייני עבודה.

"בתקופה כזו, קשה מאוד לצאת מהמדינה, ועדיף לא לצאת ממנה", אמרה, "העיכוב בלתי נסבל, אנשים מאבדים סבלנות והציפייה לשוב לישראל גדולה עבור כולנו".

בין הישראלים השוהים ביוון, נמצא גם דוד אסרף, עובד מגן דוד אדום, תושב אילת שמנסה להוריד את מפלס החרדה והלחץ בקרב הישראלים.

לחדשות אפס שמונה אומר אסרף: "מאות ישראלים תקועים כאן מאז היומיים האחרונים, המתח בשיאו. כל מקום שאתה פוגש ישראלים הם חרדים שהטיסה שלהם תבוטל, בנוסף לזה יצאה אזהרה מצב על נסיון לפגוע בישראלים ביוון ואני מוצא את עצמי עסוק במתן חוסן נפשי לאורחים ולנופשים הישראלים. ברור שיש מתח ברחובות ולא פעם אני מוצא את עצמי סורק את הרחוב ואנשים מסביב".

אסרף, שמועד הטיסה שלו מחר, הוסיף: "יצאתי לחופשה אחרי שנה כשארבעה מילדיי לוחמים בחזית. זו פעם ראשונה שאני בחו"ל בזמן מלחמה, את החופשה הזמנו מזמן, לא ידענו שכך ניקלע למשבר מלחמתי כמעט עולמי. כרגע הכל מתוח כאן, בתקווה לימים טובים יותר".

 

◼️ לקבוצת תיירות בארץ ובעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת תעופה וטיסות לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן