מבזקים
גן יבנה חוגגת עצמאות בקהילה: קומזיץ, מופעים וחגיגה מקומית באר שבע חוגגת עצמאות: במות ענק, כוכבים ואירועים בכל העיר תושב אשדוד איים על קצינה בכירה במרחב לכיש: "אם צריך לפגוע בשוטרים נפגע" תאונה עצמית במודיעין: נהגת רכב נפצעה בינוני לאחר שהתנגשה בעמוד אסון החניון ברמת החייל: המהנדס חנוך צחר בן ה-91 לא יישלח למאסר בפועל חוויה ברזילאית על המנגל הפרטי שלכם: "קאזה דו ברזיל" פותחת את הקצבייה ליום העצמאות פרשת ה"קצינים והקריפטו": כתב אישום חמור נגד שבעה קצינים בצה"ל ובמשטרה פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים

"עירוני אשדוד נותנת כבוד ליריבות שלה יתר על מידה"|טורו של אסף הדר

לאחר ארבעה מחזורים בליגה, וצפייה עמוקה במשחקי הקבוצה, אין לי ספק שעירוני אשדוד לא הגיעה לליגה א' כפי שציפתה. עירוני נותנת יותר מדי כבוד ליריבות שלה ולא מנצלת את השחקן ה-12 שמלווה אותה כל משחק.

אמנם מוקדם להסיק מסקנות, אך בגדול עירוני של שי מאור בנפילה. ואני לא מדבר על התוצאות, אלה על יכולת הקבוצה אשר אינם מציגים את מה שציפו מתחילת העונה.

נכון לומר ששי מאור דאג לעדכן בכל ראיון שאין ציפייה רבה מהקבוצה עקב הרכש הדל שהקבוצה עשתה הקיץ. אך זה לא סותר את העובדה שלרשות המאמן עומדים שחקנים כגון: עידן חג'ג', תומר בן חיים, עובדיה, מאור זוהר, שאינם ממצאים את חצי מיכולתם.

נוסיף על כך את הקהל הגדול שמלווה את הקבוצה. כ-400 אוהדים ליוו את הקבוצה באזור, לאחר מכן כ-800 אוהדים למשחק הבית נגד חולון, עידוד בלתי פוסק שנמשך גם כשהקבוצה נמצאת בפיגור, ראיה לכך היא במשחק נגד כפר שלם כאשר התוצאה הייתה 3:0 למארחים, אוהדי עירוני פצחו בשירה למרות היכולת הרעה ולא נתנו לרגע לשחקני עירוני הרגשה שהם נמצאים בפיגור. אך עדיין ניתן להבחין ביכולת והאדישות של שחקני עירוני כשמדובר בכל הקשור למעט האיומים לשער, לחץ על הכדור, ושליטה במרכז המגרש.

חניכיו של שי מאור  חייבים להבין שהם לא נופלים מרוב הקבוצות בליגה. איכות הקבוצה מתבססת בשלד היציב שלה מעונה שעברה, חדר הלבשה מגובש, ותנאים אופטימליים שאין להרבה קבוצות.

כעת הם יפגשו את אור יהודה למבחן נוסף. אור יהודה נחשבת לקבוצה מצויינת בייחוד בביתה. אך לאחר 2 הפסדים ותיקו, בעירוני יגיעו עם מטרה אחת- וזהו ניצחון, שירחיק אותה מהתחתית הבוערת ולתת לאוהדי הקבוצה להאמין שהשנה הם באמת יכולים להפתיע.

 

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן